Breng Papa bij zijn kinderen!

Breng Papa bij zijn kinderen! | Geld inzamelen
 
 
Breng Papa bij zijn kinderen!

Lieve lieve mensen,

Na lang nagedacht te hebben, heb ik besloten om een doneer actie te starten voor mijn partner. De reden waarom is omdat ik hem het ontzettend gun om hem weer bij zijn kinderen te herenigen op Aruba. Dit lukt ons niet zelf vanwege de financiële situatie waarin we nu verkeren, maar aangezien het inmiddels alweer 6 jaar is geleden dat hij zijn kinderen heeft gezien, wil ik het op deze manier proberen.

Mijn partner, Alinton, is hier in naar Nederland gekomen voor verschillende redenen. Het leven wat hij leidde op Aruba was niet het leven wat hij voor ogen had en besloot om aan zijn toekomst te werken. Niet alleen voor hem, maar ook om zijn eigen kinderen een betere toekomst te gunnen. In 2012 ontmoette wij elkaar en zijn we nog eens 2 kinderen rijker geworden. Ook onze kinderen, het broertje en zusje van zijn kinderen op Aruba hebben elkaar nog nooit gezien. Zijn grootste wens is zijn kinderen weer te mogen te zien, te mogen knuffelen en de familie weer even bij elkaar te brengen. Dit is niet alleen zijn wens, maar ook die van de kinderen op Aruba die Papa zo ontzettend missen maar ook niet de financiële middelen hebben om naar Nederland te komen.

De reden waarom ik deze doneer actie heb opzet is omdat ik het hem dit zo ontzettend gun! Ik zie het verdriet en het gemis vaak aan hem, maar zie ook hoe hard hij werkt en vecht om te proberen bij zijn kinderen te kunnen komen. Helaas is er altijd wel iets wat er tussen komt waardoor dit niet door kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan het proberen te sparen, maar wat hij vervolgens weer moet uitgeven het leven hier. Alinton werkt zo hard, dat ik hem deze kans wil bieden om alle kleine beetjes die geschonken worden, te gunnen zodat hij zsm voor even weer zijn kinderen in zijn armen kan sluiten. 

Lieve mensen, zouden jullie een steentje willen meedragen aan deze persoonlijke wens om deze man weer compleet te maken? Door hem een vakantie te willen gunnen en er voor te willen zorgen dat hij tijd met zijn kinderen op Aruba kan doorbrengen? Ik vind namelijk dat iedere ouder bij zijn kinderen hoort, maar ook dat geen kind zijn ouder hoeft te missen..Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 195,00
Doel: € 2.000,00
9%

Deze actie is gesloten.