Breng mij in 7th heaven met de Njoy Eleven

Breng mij in 7th heaven met de Njoy Eleven | Geld inzamelen
 
 
De Njoy Eleven dildo weegt 1,25 kilo aan RVS en ik wil 'm dolgraag testen!

De meeste seksspeeltjes die ik test voor Climaximaal.nl krijg ik gratis opgestuurd door fabrikanten of seksshops, in ruil voor een eerlijke review, maar de Njoy Eleven is daarvoor helaas, te duur. Hij kost € 274,95 (!) en daarvoor krijg je 1250 gram roestvrij staal, gegoten in een AMAZING dildovorm die je aan 2 kanten kunt gebruiken. Kortom, de Njoy Eleven is zo'n beetje THE HOLY GRAIL onder de seksspeeltjes. En ik wil 'm. Ik wil 'm heel graag. Niet alleen voor mezelf. Nee, ook voor jullie! Want dit speeltje moet gewoon getest worden op Nederlandse bodem en ik wil ik me graag opofferen als testpersoon! Ik test 'm, zodat jullie dat niet hoeven te doen!

En er zijn tientallen, nee honderden, nee, wel duizenden betere acties en doelen om je geld aan te doneren. I know. Maar als ik jou de afgelopen jaren heb behoed voor de aanschaf van een slecht seksspeeltje of je juist heb geholpen met de aanschaf van een geweldig goed seksspeeltje en je daarmee uren en uren en uren van genot heb gegeven of als ik je gewoon heb laten lachen door mijn goudeerlijke reviews, dan zou je mij een heel, heel groot plezier doen als je een bedrag zou doneren.

p.s. Je kunt gewoon anoniem doneren, dan hoeft niemand erachter te komen dat jij, net als ik, superbenieuwd bent naar het effect van de Njoy Eleven!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 320,00
Doel: € 275,00
116%

Deze actie is gesloten.