Breng de zon terug voor Elwin en Bully!

Breng de zon terug voor Elwin en Bully! | Geld inzamelen
 
 
operatie huisdier, voor mij zieke hond.

Breng de zon terug voor Elwin en Bully!
Goedendag. Eigenlijk houd ik hier niet van: te koop lopen met mijn situatie. Maar er komt een punt in ieders leven dat je simpelweg bedenkt het niet meer alleen af te kunnen. Voor mij is dat punt nu bereikt.


Even in het kort: Ik ben geboren in 1972 en was tot mijn 13e een vrolijke jongen. Op die leeftijd echter overleed mijn moeder en ben ik noodgedwongen op straat beland. Geen zorgen, want het is mij gelukt nu weer een klein bestaan op te bouwen! Qua gezondheid markeer ik wel het een en ander, maar ik wil er niet een al te dramatisch verhaal van maken . Ik heb een gezellig huurhuis in een dorp, heb een redelijk gevuld weekschema en ben graag bezig met modelbouw.


De titel verraad het echter al een beetje: ik en mijn hond Bully hebben al een lange periode de zon niet echt zien schijnen… Dit heeft te maken met mijn lichamelijke conditie (vermoedelijke een nekhernia, suiker, hart problemen etc…). Anderzijds gaat het met Bully niet zo goed. Wie is Bully? Bully is mijn reddingsboei. Zonder hem vermoed ik dat ik er niet meer geweest was. Hij is mijn steun en toeverlaat. Soms hoor je van die verhalen van mensen die enorm veel hechten aan hun huisdier. Ik ben ook zo iemand die, wanneer Bully er niet zou zijn, niet weet wat ik zou moeten doen. Hij is dus zoveel meer dan mijn hond. Bully heeft echter ook de nodige medische problemen. Momenteel heeft hij een gezwel aan zijn poot, waardoor hij i.v.m. pijn en ongemak niet goed meer kan doorlopen. Door ons appartement dribbelen doet hem pijn, naar buiten om zijn behoefte te doen lijkt steeds minder makkelijk te gaan. Het doet mij zeer om mijn kameraad zo veel te zien leiden!


Met deze actie wil ik kijken of er nog voldoende goedheid in de mensheid zit om een operatie aan zijn poot mogelijk te maken. Ja, een huisdier hebben is mijn eigen verantwoordelijkheid, en die neem ik ook. Maar ik heb eenvoudigweg niet de financiële draagkracht om de rekening van de operatie zelf volledig te vergoeden. Sparen? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan als je op leefgeld zit en per maand met veel moeite iets van een tientje overhoudt. Dan duurt het lang om het geld bij elkaar te sprokkelen. Te lang, zo ben ik bang….


Daarom de vraag of nee, de wens dat er mensen zin in die het voor mij en Bully mogelijk maken om hem de nodige operatie te laten ondergaan. Ik heb er vertrouwen in dat het lukt, en hoop dat u het mede mogelijk maakt…. Enorm bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 215,00
Doel: € 600,00
35%

Deze actie is gesloten.