Breng de TET bus 38 onder dak

Breng de TET bus 38 onder dak | Geld inzamelen
 
 

Na een jarenlange restauratie hebben we de TET bus 38 weer teruggebracht in het straatbeeld. Doel is dan ook het behouden van deze prachtige bus. 

Helaas moeten we deze zomer ons huidige onderkomen verlaten omdat daar woningbouw is gepland en de bus dus dreigt buiten te komen staan.

We hebbben een aanbod gehad om een ruimte in te richten een een bedrijfshal van een transportbedrijf maar dan moeten er wel een aantal aanpassingen worden uitgevoerd aan het pand. Er moeten onder andere muren worden geplaats en een grote roldeur om in dat gedeelte toegang te krijgen.

Het in stand houden van de bus kost elk jaar veel geld welk we zelf opbrenegen met eigen donaties en met het rijden van korte ritten. We zijn echter niet in staat een dergelijk groot bedrag voor deze aanpassingen op te brengen. We hopen dan ook op veel steun van mensen die ook een warm hart hebben voor oude historische bussen die een belangrijk deel hebben uitgemaakt van ons straatbeeld.  

Omdat elke eurovoor ons telt zijn we ook blij met elke euro die kan voorkomen dat de bus op straat komt te staan en daar in verval raakt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 850,00
Doel: € 20.000,00
4% / 218 dagen te gaan