Brand Shurgard

Brand Shurgard | Geld inzamelen
 
 
Uitzet kwijt na heftige brand bij Shurgard Zoetermeer!

Lieve allemaal,

 

Wij zijn Maarten en Denise. Je zult het vast gehoord - gezien hebben, een enorme brand bij de vestiging Shurgard Insdustrieweg.. Helaas zijn wij 1 van de misschien wel 900 gedupeerde mensen die hun spulletjes daar in een unit hadden geplaatst.. 

Onze uitzet van kop en schotel tot alles wat je je kan bedenken van Brabantia (nieuw) stond daar in verwerkt, mochten we dit jaar in een huisje kunnen slagen hadden (ja hadden) we bijna alle spullen al om het aan te kleden. Nieuwe spulletjes zoals een hondenmand en speeltjes voor Angel is in rook opgegaan..

Helaas is alles verwoest door de brand die is uitgebroken en ben je maar tot een klein bedrag verzekerd.(we zijn er nog mee bezig dit bedrag terug te krijgen van de verzekering)

We zouden graag opnieuw uitzet spulletjes willen kopen, we hadden hier zelf ruim 8 jaar lang voor gespaard en kneiter hard voor gewerkt..

Wij zijn normaal niet van het aannemen van spullen - geld, we geven het liefst onze laatste stuiver nog aan iemand die het minder heeft.. Maar we voelen ons op dit moment zonder onze spulletjes zo onwijs leeg..

Vele mensen hebben mij er op gewezen een doneeractie op te zetten, al kunnen we maar weer een klein deel van onze uitzet kopen.. 

 

Heel veel liefs van ons.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 180,00
Doel: € 4.000,00
4%