Brand Shurgard Zoetermeer

Brand Shurgard Zoetermeer | Geld inzamelen
 
 
Ouders alles kwijt na brand Shurgard Zoetermeer

Na lang twijfelen zetten mijn ouders augustus 2019 hun huis, waar zij 28 jaar hebben gewoond, te koop. Dit om voor het laatst een huis te kopen waar zij 100 kunnen worden.

Na wat tegenslagen met de aankoop van hun nieuwe huis konden zij pas twee maanden later het nieuwe huis in als eerder het geval was. Zonder er bij na te denken hebben wij aangeboden dat ze twee maanden bij ons op zolder mogen slapen. 

Mijn ouderen hebben hun bed, twee koffers kleding en wat foto’s van ons mee genomen naar ons en verder alles opgeslagen voor 6 weken bij de shurgard. 

Tijdens oud en nieuw op 1 januari is er brand ontstaan in Firma Koot, een naast gelegen pand. Al snel is de brand overgegaan naar Shurgard, er is niks meer over.

Mijn ouders zijn alles kwijt, geen huisraad en geen dierbare spullen meer.

Mijn vader heeft tussen twee verzekeringen kunnen kiezen. 2500 of 5000 euro. Hij koos voor 5000 euro maar er stond veel meer in dan dat. 

Dierbare en spullen van emotionele waarde krijgen ze met geld niet terug maar misschien kunnen wij hun leed verzachten met een financiële bijdrage. Helpen jullie mijn ouders? 

Simone Krowinkel
05-01-2020

WAUW! 🤭
Wat een ongelofelijk mooi bedrag hebben wij allemaal samen met elkaar ingezameld voor mijn ouders! Ik ben zo vreselijk dankbaar! Dank jullie wel allemaal! ❤️🤗

Wil jij mijn ouders helpen? Elke donatie telt 🍀
Delen blijft lief!


66 donaties
€ 2.265,00