Brand bij Van der Wal hout Noordbergum

Brand bij Van der Wal hout Noordbergum | Geld inzamelen
 
 

Een enorme brand heeft het bedrijf en het huis van de familie van der Wal in Noordbergum volledig verwoest. Hun levenswerk en al hun privébezittingen zijn in één keer weg. Laten we proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze mensen er weer een beetje bovenop te helpen en ze een hart onder de riem te steken.

Wico Alkema
29-05-2021

Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor het steunen van deze actie. Dankzij jullie is het een enorm succes geworden. Hieronder een berichtje van de familie van der Wal.

Wij vinden het ongelofelijk bijzonder dat er zoveel medeleven is van bekenden maar ook onbekenden. Eerder noemden wij dit al een warme deken en dat is precies het gevoel wat jullie teweegbrengen. In het bijzonder willen wij Wico Alkema en familie bedanken voor het opzetten van deze actie. Met jullie steun en bijdrage kunnen wij ons levenswerk weer voorzetten en opbouwen. Dit zorgt voor een gigantische drijfveer en vertrouwen dat wij weer verder kunnen. Naast bijdragen in geld hebben wij ook materiele steun van diverse bedrijven ontvangen waar wij zeer dankbaar voor zijn. 

Met ons team en vrijwilligers zijn wij de afgelopen week druk bezig geweest. Vrienden en bekenden die een dag vrij nemen om bij ons aan de slag te gaan, hartverwarmend! Zo hebben wij een tent kunnen aanschaffen en opbouwen die als nieuwe winkel/werkplaats fungeert en zijn er units geplaats waarin ons kantoor en kantine gehuisvest is. Zo hopen wij dat iedereen zijn werkzaamheden weer op kan pakken zodat we er met elkaar weer tegenaan kunnen. Tevens hebben wij onze voorraad weer aardig aangevuld met een divers assortiment. Hiermee hopen wij onze klanten vanaf a.s. maandag 31 mei weer te kunnen voorzien. 

Ook willen wij iedereen bedanken die een steunbetuiging heeft uitgesproken. Ook hebben wij diverse psalmen en Bijbelse teksten ontvangen waar wij kracht uit halen. De Heere geeft en neemt. Wij zijn dankbaar dat Hij, ondanks dat wij nu veel kwijt zijn, geen mensenleven heeft genomen. Wij realiseren ons dan ook heel goed dat het veel erger had kunnen aflopen en hebben ontzettend veel respect voor de mensen een dierbare moeten missen. 

Liefs, 

Lieuwe, Akkelien en de bêrn


2384 donaties
€ 96.690,00

Deze actie is gesloten.