Brammetje, de nieuwe kroket!

Brammetje, de nieuwe kroket! | Geld inzamelen
 
 
Acht studenten met een passie voor food ontwikkelen de nieuwe smaaksensatie Brammetje!

Wij zijn een groep van acht gepassioneerde studenten die de minor: managen van creativiteit en innovaties, volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze minor leren wij hoe wij nieuwe, creatieve en innovatieve producten kunnen ontwikkelen. Veschillende projecten zijn aan bod gekomen en nu is het tijd voor het grote eindproject. Hiervoor dienen wij, op een creatieve manier, een product/dienst op te leveren met betrekking tot onze passie. 

Samen delen wij de passie food en alles wat hiermee te maken heeft. Na verschillende brainstormsessies besloten wij om onze eigen snack te bedenken: Brammetje. 

Wat is Brammetje?

Tegenwoordig worden de meest ondenkbare smaakcombinaties bedacht. Mensen worden avontuurlijker en willen steeds meer verrast worden. Door middel van ‘foodpairing’ worden unieke smaakcombinaties ontdekt die goed met elkaar samen gaan. 

Onze interesse werd hier meteen door gewekt en wij besloten hiermee aan de slag te gaan. Onze snack werd geboren: Brammetje, een kroket met een vulling bestaande uit een unieke smaakcombinatie van kippenragout en witte chocolade. 

 

Wat willen wij graag bereiken?

Ons doel is om ongeveer 1000 kroketten te maken en deze uit de delen op de Horecava. Op deze beurs willen wij onze kroket onder de aandacht brengen in de hoop dat het aanslaat bij een groot publiek. Om het echter allemaal te kunnen financieren is een kleine bijdrage natuurlijk nooit ongewenst. Elke donatie brengt ons dichter bij het tot stand brengen en herkenbaar maken van de nieuwe smaaksensatie: Brammetje. Spreekt ons project u aan en wilt u ons een handje helpen, dan zouden wij u meer dan dankbaar zijn als u een kleine bijdrage doneert.

Wie weet eet u over een paar maanden ook wel een lekker Brammetje bij de plaatselijke snackbar!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 35,00
Doel: € 1.000,00
3%

Deze actie is gesloten.