Ik, Bram ontwikkel mezelf als volleerd masseur

Ik, Bram ontwikkel mezelf als volleerd masseur | Geld inzamelen
 
 
Progressieve ME, ja al 30 jaar een feit, opstaan en verder gaan

Naakte waarheid, de cijfers, positief verteld

Hallo allemaal,

Progressieve ME hebben en tegelijkertijd de gave bezitten om positief te blijven en altijd mogelijkheden te zien...
Dit betekent ook gebruik maken van de ruimte/beperkingen die je van je omgeving krijgt en omgaan met de gevolgen van de verstoringen in mijn gezondheid.

Wat betekent ME voor mij nu? Keuzes maken

Ik ben van ver gekomen na 15 jaar revalidatie en aan de horizon gloort mooie dingen

Uitgangspunt uitgeteld op alle fronten en beland in verpleeghuis in 2004

Nu opleiding tuina massage volbracht, deze reis was apart. Leren reizen met de trein na uitputtende dag, 7 uur doorbrengen met 11 anderen. Switchen van theorie naar praktijk etc. Was heftig maar het heeft mij veel gebracht

De ME zorgt voor sluiting in mijn hersenen waardoor ik soms onwillekeurige bewegingen maak of zelfs uitvalsverschijnselen krijg. Een gevolg hiervan is uitputting en vaak beperkte mogelijkheden in communicatie. Soms worden deze onwillekeurige bewegingen gezien als agressie door onwetenden.

Klein stukje voorgeschiedenis:
In 2004 was de koek op. Vanaf 1989 Gestreden voor wat ik waard was. Op, over en uit. Ik vond van niet en de handvatten van het verpleeghuis uitgewerkt tot geheel eigen motto, keurslijf en toekomst. Basis vormen door fysieke, gecontroleerde inspanning met als uitgangspunt verbeterde fysieke conditie verminderd klachten. Begonnen met 5 min hometrainer per keer

Sinds september 2017 zijn er geen “ kortsluitingen” meer in mijn hersens.
In mei 2018 ben ik gestopt met het fysiek zware vrijwilligerswerk om me te focussen op mijn eigen basis. Ik verloor de basis uit het oog. Fysieke inspanning werd uitgave in plaats van versterken van mijn badis/kapstok

1 mei strikt gestart met: 8 intensieve trainingen per week (puur om in balans te kunnen blijven). Hardlopen/sportschool/fietsen/daoyin yangshen gong Verder heb ik herontdekt wat masseren voor mij en een ander kan betekenen.
Gevolgd september 2018  met de opleiding “ Chinese Tuina Massage”, puur om mijn natuurlijke aanleg aan te vullen met nieuwe, doeltreffende technieken en de theoretische basis die daarbij hoort.
In mei 2019 heb ik deze opleiding afgerond met een praktijkexamen.

En nu:

Ik heb de afgelopen weken niet alleen gekeken waar ik sta, maar heel veel teruggekeken naar de laatste 15 jaar.  Ik besef dat revalideren na 15 jaar niet stopt maar doorgaat tot mijn dood ooit. Oké, dat houdt in dat ik zelf altijd goed mijn basis/kapstok moet verzorgen. Betaald werk uitgesloten is. Dat houdt niet in dat ik geen connectie kan leggen met de maatschappij via mijn sterke punten. Masseren als uitgangspunt. Dat is mijn drive om de komende 3 jaar ervoor te zorgen dat ik daar verdomd goed en zeer allround in word. Allround betekent voor mij energetische masseur met invloeden vanuit westers en oosters. 

Wat betekent dit financieel?
15 jaar tegen de stroom ingaan om zover te komen als ik nu ben koste niet alleen bloed, zweet en tranen. Was hoog prijskaartje. 

Hulp
Hoe kunt u mij helpen? Door t doneren, een kleine lening te verstrekken van 50 euro of meer, te sponsoren, alle mogelijkheden zijn denkbaar.
Ik heb €3500,00 nodig op korte termijn. Dit betekent voor mij rust op financieel gebied en daarna zelf maandelijks de standaardkosten van trainen, de benodigdheden, het onderhoud ervan, opleidingskosten en de kosten van masseren zo er stress te kunnen voldoen. Nog belangrijker mij kunnen focussen op:  revalideren is zelf blijven trainen om mijn ME in het gareel te houden, daardoor ben ik nu ook buddie bij running blind, ik train nu iemand wekelijks voor de dam tot damloop, ik masseer 2 uur per week in verpleeghuis motto communiceren met je handen. Ik masseer in eigen kring en buiten die kring 1 per week. 14 september eerste cursusblok van 6 weken klassieke massage bij Mood massage in Amersfoort.  En vooral een mooie kwalitatieve toekomst tegemoet. 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.
Hopelijk heb ik u geinspireerd .
Het delen van mijn verhaal wordt zeer gewaardeerd!

Groet, Bram Kiers

Bram Kiers
22-01-2019

Lieve mensen,

ik ben sprakeloos van alle donaties die er gisteren en vandaag al zijn binnen gekomen na het verschijnen van de nieuwsbrief van het USC sportcentrum.

Ik wil iedereen erg bedanken voor alle donaties en deze zijn meer dan welkom. Zeer hard nodig ook op dit moment om komend jaar mee door te gaan waarmee ik eerder ben begonnen.

September gestart ben met de opleiding tot Tuina masseur aan de Ging Bai akademie en het voortraject wat hiervoor nodig was ben ik al eind 2016 gestart.

Dit om zeker te weten dat wat ik in mijn hoofd had ook reeel was en ook de conditie, nivo had om in de buitenwereld zichtbaar te zijn, aanspreekbaar te zijn en veel meer te zijn dan mijn gezondheid.

groet Bram Kiers


Bram Kiers
17-01-2019

Beste mensen,

Inmiddels 5 maanden geleden gestart met de opleiding Tuina masseur aan de Ging Bai akademie te amersfoort.

In die tijd al vele mooie massages mogen geven welke prettig is voor de ontvanger en ten goede komt van mijn eigen ontwikkeling.

Tuurlijk is het soms een kwestie van alle ballen hoog houden, maar mijn basis is de afgelopen 6 maanden een stuk breder en sterker geworden.

Naast 8 trainingen per week, sportschool, hardlopen, fietsen, daoyin yangshen, proberen iedere dag 1 massage te kunnen geven, is het voor mij ook mogelijk om sociaal aanwezig te zijn en actief onder de mensen.

Dit is de start van iets wat de komende jaren erg mooi kan worden. Inzet blijft om mijn gezondheid stabiel te krijgen en te houden, Integratie met de wereld op mijn manier dus binnen mijn mogelijkheden, wat terug kunnen geven.

concreet voorlopig 8 trainingen per week nodig en uitdaging naast 1 massage per dag aan bekenden, opbouw komende half jaar tot 3 massages per week om aan anderen te kunnen geven.

Kosten 1 jaar lang 400 tot 500 euro per maand extra en dan niet meegerekend alle kosten voor onderhoud van alle zaken die ik op sportgebied nodig heb, inclusief vanaf maart stand up paddling (suppen)

groet Bram Kiers74 donaties
€ 1.965,00
Doel: € 5.000,00
39%

Deze actie is gesloten.