Bram Bartels Toernooi 10 jaar jubileum

Bram Bartels Toernooi 10 jaar jubileum | Geld inzamelen
 
 
Help het Bram Bartels Toernooi!

Op 09 JUNI a.s. wordt op de velden van SO Soest aan de Bosstraat te Soest, de jubileum editie van het Bram Bartels Toernooi gehouden. Het belooft weer een schitterende dag te worden, voor een grote groep speciale mensen met als thema ‘MARINIERS’. Mede door de ondersteuning van La Dolce Vita, grote én kleine sponsors en de 60 vrijwilligers wordt dit toernooi mogelijk gemaakt en beleven straks ca 300 speciale mensen hopelijk een fantastische dag. We doen tevens een beroep op bezoekers, supporters en SO Soest fans om een kijkje te nemen bij de zowel de openings-ceremonie als bij de spannende wedstrijden en finales.

Wie zijn we en wat doen we?

La Dolce Vita  (for special people)

La Dolce Vita is een stichting welke primair tot doel heeft om minder bedeelden zo goed als mogelijk aan de samenleving te kunnen laten deelnemen. De stichting is een voortzetting van het gedachtengoed van de in juli 2008 overleden Bram Bartels. Bram was een man met speciale aandacht voor deze doelgroep. La Dolce Vita wil haar doelstelling bereiken door activiteiten te organiseren voor deze speciale mensen.

Behalve het team van SO Soest zullen in totaal ruim 24 teams uit heel Nederland acte de presence geven.  Er vindt een heuse Champions League competitie plaats: Junioren én senioren teams strijden om de Bram Bartels Cup. Het voetbal wordt intens beleefd. Er wordt gedold bij het missen van een kans, gejuicht bij mooie goals en de aanwezige begeleiders en ouders geven aan de kant hartstochtelijk hun aanwijzingen door. De wedstrijden vinden plaats op een half veld en een team bestaat uit 7 veldspelers en een keeper. We kijken met trots gevoel terug op het toernooi in de afgelopen jaren. De dag begint met een prachtige opening met defilé en Wilhelmus. Daarna een warming up. En dan gaan de wedstrijden van start. Ook dit jaar komt er een scheidsrechter uit de eredivisie. Na afloop is er een prijsuitreiking, waarbij ‘Iedereen wint’ . Het event wordt afgesloten met een feestje: een Barbecue mét muziek voor spelers en begeleiders.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

66 donaties
€ 1.445,00