Bouw mee aan Tour Mill Lijn

Bouw mee aan Tour Mill Lijn | Geld inzamelen
 
 
De realisatie van een wooninitiatief als Tour Mill Lijn vraagt echter veel extra geld.

                           

 

Sinds 2014 is ouderinitiatief Tour Mill Lijn op zoek naar woonruimte in Mill voor hun jong volwassen met een verstandelijke beperking. De leeftijd van de jongeren ligt tussen de 18 en 25 jaar.

Ouders zoeken een kleinschalig wooninitiatief waar 24-uurs zorg van een zorgaanbieder aanwezig is.

In samenwerking met de woningbouwvereniging wordt een complex aan de Havikstraat in Mill verbouwd tot 8 wooneenheden met een gemeenschappelijke verblijfsruimte en een gemeenschappelijke keuken.

 

De bewoners van Tour Mill Lijn zullen vanwege hun beperking leven van een inkomen (uitkering) op minimumniveau. Natuurlijk proberen de ouders hen financieel te (blijven) ondersteunen waar ze dat kunnen, ook met de inrichting van hun eigen appartementje.

 De realisatie van een wooninitiatief als Tour Mill Lijn vraagt echter veel extra geld. Denk hierbij aan de aanschaf en het inrichten van de gemeenschappelijke keuken en woonkamer. Behalve de gebruikelijke inrichtingskosten is geld nodig om een alarminstallatie en andere ondersteunende domotica aan te leggen. Ook zal er nog het een en ander buiten in de directe omgeving moeten gebeuren b.v. de voor en achtertuin.

Met velen staan we sterk !

 Met crowdfunding hopen we een deel van het benodigde budget te kunnen vergaren. Aan iedereen die dit initiatief een warm hart toedraagt, vragen wij daarom doneer wat u kunt missen.

Wij zijn iedereen die ons hierbij wil helpen ongelooflijk dankbaar !

 

Toekomstige bewoners van Tour Mill Lijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
70 donaties
€ 2.975,00
Doel: € 30.000,00
9%

Deze actie is gesloten.