Bouw mee aan de droom voor Niek!

Bouw mee aan de droom voor Niek! | Geld inzamelen
 
 

Niek is in 2009 geboren als een op het oog heerlijk gezond joch. Maar al snel bleek dat er sprake was van een ontwikkelingsachterstand, van voedingsproblemen en van epilepsie. Dit was het begin van een jarenlange, nog steeds voortdurende, medische uitdaging. Een zoektocht vol met tranen, onbegrip, zorgen en onzekerheden. Maar een tocht die je natuurlijk maakt. Want je hebt geen keus. Zoekend naar een goede samenwerking met doktoren, wat een typisch gevolg is van het hebben van een zeldzame ziekte. Zoekende vol met onzekerheden. Maar doorgaand, altijd, want je zoekt naar het beste voor het allerbelangrijkste in je leven; je kind.

In gedachten hadden Rian en René al langer de vraag hoe de zorg voor Niek in de toekomst goed geregeld moest worden. Wat is een geschikte plek, met voldoende aandacht en niet teveel prikkels? Toen het ouderlijk huis van Rian gesplitst werd, bleek daar een mogelijkheid te ontstaan. Dat huis zou bij de verbouwing natuurlijk maximaal aangepast kunnen worden. Aangepast op de behoeften van en de zorg voor Niek. Waarbij de vraag ontstond: “Wat wij doen voor 1 kind, dat kunnen we misschien ook voor meer kinderen? Kunnen we dat ook mogelijk maken voor andere mensen?” En dat was de start van de stichting. Met de realisatie van het logeerhuis als resultaat.

We hebben veel materialen en gelden nodig om Niek en de andere kinderen een geweldige logeerplek te kunnen bieden. Zo sparen wij o.a. voor een hoog-laag aankleedtafel, een tillift en de inrichting van een mooie snoezelruimte. Spaart u met ons mee??

www.stichtingniekenco.nl

Niek Bekkers
07-04-2021

Overweldigend! Wie had gedacht dat we ons streefbedrag van 15.000 euro zouden halen?! Wij hadden het in ieder geval wel gehoopt en waarderen het enorm dat we dat mede door jullie donaties binnen zo'n korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Nogmaals dank daarvoor!
Rian en René zijn ook nog steeds erg blij met alle aandacht en hulp die er al is geweest voor Stichting Niek & co de afgelopen tijd en ze merken dat er nog steeds met hun wordt meegeleefd en dat doet ze erg goed.
Inmiddels hebben ze zelf al hun intrek genomen in het gedeelte wat als privéwoning dient.
Voor wat betreft het logeergedeelte is er ook al heel veel werk verricht en komt het einde van de verbouwing steeds meer in zicht. We kijken met z'n allen enorm uit naar de opening van het logeerhuis, en tot die tijd wordt er met man en macht gewerkt om dit zo snel mogelijk te kunnen realiseren. 
Als straks binnen alles klaar is, zal ook het buitengedeelte geschikt gemaakt moeten worden voor Niek en de logées. Denk hierbij aan een fijne afgesloten tuin met speelmogelijkheden en goed begaanbare wegen. Dit brengt uiteraard ook nog de nodige kosten met zich mee, vandaar dat we als stichting hebben besloten om de actie te verlengen en ook ons streefbedrag hebben aangepast.
Er is nog steeds veel geld nodig om ervoor te zorgen dat het logeerhuis een mooie plek wordt voor de kinderen die het zo verdienen net als Niek!

Mocht je in plaats van een financiële bijdrage op een andere manier iets willen betekenen voor Stichting Niek, neem dan gerust contact met ons op. Alle hulp is welkom!

 


Niek Bekkers
25-11-2020

Wat geweldig om te ervaren hoeveel mensen Rian, René, Niek en Senn een warm hart toedragen. 
In zo'n korte tijd al zo'n mooi bedrag te hebben opgehaald dat doet hun heel erg goed. Aangezien het niet altijd mogelijk is om iedereen persoonlijk te bedanken, willen ze via deze weg dan ook alvast iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan.
Al het gedoneerde geld zal zeker goed besteed gaan worden en we hopen dat we ons streefbedrag zullen bereiken (en wie weet zelfs nog meer?!) want er zijn nog heel veel spullen nodig.
Voor het bedrag wat we nu al hebben opgehaald, kunnen we al een elektrisch verstelbare hoog-laag aankleedtafel aanschaffen dus daar zijn we erg blij mee!

Nogmaals dankjewel en zegt het voort, alle hulp is zeer welkom!


361 donaties
€ 17.656,00
Doel: € 25.000,00
70%

Deze actie is gesloten.