Bouw je mee aan de leukste speelgoedwinkel?

Bouw je mee aan de leukste speelgoedwinkel? | Geld inzamelen
 
 
Help mee om de leukste speelgoedwinkel te laten groeien!

Goededag,

Mijn naam is Marlieke, ik ben 27 jaar oud en heb mijn eigen speelgoedwinkel in het mooie Delft. De winkel zit aan 1 van de oudste grachten van Delft. Een mooie locatie, in een buurt in opkomst. Ik ben de winkel gestart in 2015, doordat ik zag dat er meer vraag was naar persoonlijke aandacht in speelgoed en kraamcadeaus.

Mijn speelgoedwinkel is anders dan de gebruikelijke speelgoedwinkels. Ik ben gespecialiseerd in houten, educatief en creatief speelgoed. Hiernaast maak ik zelf kraamcadeautjes, deze kunnen ook gepersonaliseerd worden. Mijn doelgroep zijn kinderen tussen 0 en 7 jaar oud.

Het speelgoed is bij mij uit de verpakking, zodat kinderen er mee kunnen spelen en ouders kunnen zien wat het precies is en doet.

Met het geld zou ik graag het educatief speelgoed willen uitbreiden, zodat kinderen op een speelse manier leren en ontdekken.

Daarnaast wil ik een deel van het geld gebruiken om professionele software aan te schaffen, om persoonlijke kraamcadeaus te maken. Met dit programma kan ik makkelijk een afbeelding omzetten tot een borduurpatroon, die ik dan weer op een kraamcadeau kan borduren.

Donaties tot €49,99 zie ik als een gift.

Vanaf €50,- krijg je een kadobon t.w.v. €25,- te besteden in mijn speelgoedwinkel.

Volg mijn winkel op facebook.com/leonietjes en zie waar de donaties aan besteed worden en hoe de winkel verder groeit.

Ik reken op je steun en begroet je graag in mijn speelgoedwinkel.

Liefs MarliekeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 110,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.