Bosnie

Bosnie | Geld inzamelen
 
 
wie wilt mij helpen met mijn reis naar bosnie?

Hallo, ik ben twan en zit op het MBO van Noorderpoort.

met onze introductie week kreeg ik een project voorgesteld en konden ons daarvoor aanmelden.  ik ga dan 1 week naar Bosnie om daar schoolgebouwen, ziekenhuizen, kinderopvang, enzovoort opknappen. dit project word ondersteunt door (Out of Area). en omdat Bosnie niet onder de E.U. valt moeten wij deze reis zelf betalen door sponsoringen en donaties.

hier wat meer over Out of Area:

Stichting Out of Area werkt nauw samen met groepen leerlingen van VO, Praktijk onderwijs, MBO en HBO scholen, die letterlijk de handen uit hun mouwen steken en hun kennis ter beschikking stellen.

 

Door het opknappen van scholen, kinderdagverblijven, jeugdhonken, ziekenhuizen en instellingen, het aanbieden van allerlei activiteiten en het uitwisselen van ervaringen en kennis  helpen wij de mensen in Bosnië & Herzegovina, Kosovo, Macedonië en Georgië vooruit.

De leerlingen/studenten gaan in een voortraject van zo'n 3 maanden aan de slag om het project zelf voor te bereiden. Daarna reizen ze 5 tot 8 dagen naar de projectlocatie om hun plannen ook zelf uit te voeren.

 

alvast bedankt, 

twan.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 125,00
Doel: € 550,00
22%

Deze actie is gesloten.