Born 2 Be A Star!

Born 2 Be A Star! | Geld inzamelen
 
 
Een evenement voor de wijk, door de wijk.

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt bij onze Doneeractie! Wij zijn Stephanie, Mitchell en Britt, ook wel bekend als evenementenbureau HORO events. Wij zijn een evenementenbureau in het klein en organiseren voor het vak evenementmanagement een evenement voor Drums in de Wijk.

Drums in de Wijk is een non-profit organisatie die jongeren uit verschillende wijken in Rotterdam een kans geeft om kennis te maken met kunst en cultuur door middel van projectweken met aan het einde van de week een presentatie. Wij willen er met ons evenement voor zorgen dat meer mensen bekend worden met het concept van Drums in de Wijk, en dan dat mensen weten waar ze terecht kunnen op het gebied van cultuur.

Wij werken samen met Drums in de Wijk om op woensdag 27 maart een kennismakingsdag neer te zetten, maar dat kunnen wij niet alleen! Het organiseren van een evenement kost naast veel tijd en inspanning namelijk ook geld. Al het geld dat wij via deze pagina ophalen zal dan ook naar het evenement gaan.

Meer weten over ons evenement? U kunt ons vinden op Instagram en Facebook als HoRo Events! Contact opnemen kan via horoevents@gmail.com!

Britt Jacobs
11-01-2019

Update 1, we gaan van start!

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een concept voor ons evenement, meetings met de opdrachtgever en het bedenken van een huisstijl en naam voor het evenement. Wij werken aan de hand van de SCRUM-methode, waar wij jullie binnenkort graag meer over willen vertellen via ons Instagram account @HoRoEvents! Volg jij ons al?


2 donaties
€ 15,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.