Borehole en aggregaat voor mijn Gambiaanse familie

Borehole en aggregaat voor mijn Gambiaanse familie | Geld inzamelen
 
 
Help jij mij mee?

De afgelopen 3 maanden was ik in The Gambia ‘The Smiling Coast of Africa’. Wat een geweldige ervaring! Heel veel mooie maar ook trieste dingen gezien en nieuwe vrienden gemaakt. Wat me vooral is bijgebleven is dat iedereen ondanks de armoede zo vriendelijk, vrolijk maar vooral gastvrij is. En alles met elkaar delen is hier heel vanzelfsprekend.

Tijdens mijn verblijf heb ik op een compound gewoond tussen de lokale bevolking. Water en elektriciteit wat voor ons zo gewoon is, is dat niet voor ‘mijn familie’ in The Gambia. De elektriciteit kan zo maar een aantal keren per dag uitvallen. En dan is het heel handig om een paar kaarsen bij de hand te hebben voor een beetje licht in de duisternis. En even snel de kraan opendoen voor een lekkere warme douche of een (af)wasje? Nee dat is hier niet vanzelfsprekend. Eerst moeten er vele emmers met water uit de tap gehaald worden voordat ze kunnen beginnen. En dat valt niet altijd mee.

De oplossing is simpel maar kost geld en dat hebben ze niet. Daarom de vraag aan jou wil jij mij helpen mijn ‘Gambiaanse familie’ te verrassen? Dit voor de aanleg van een borehole zodat er altijd water in huis is. Een aggregaat voor als de elektriciteit weer eens is uitgevallen. En een boiler want zeg nou zelf douchen met warm water is toch veel aangenamer.

De totale kosten om dit te realiseren ongeveer € 3000,— Helaas heb ik niet voldoende financiële middelen om dit te financieren. Elk bedrag is welkom!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 146,00
Doel: € 3.000,00
4%

Deze actie is gesloten.