Boon gehtz los!

Boon gehtz los! | Geld inzamelen
 
 
Financieel zware tijden! Helpt u met een paar euro om Boon mee op vakantie te nemen?

 Geachte,

 

Dit is Boon! Boon is net 30 geworden en is afgelopen jaar overvallen door een open hart operatie! je zou haast denken dat dat gekomen is omdat hij zoveel kracht moest zetten tijdens het toiletteren afgelopen ski vakantie, maar dat is niet het geval.

Afgelopen Januari heeft hij ons nog vergezeld tijdens onze jaarlijkse ski trip, maar al gauw daarna ging het met zijn gezondheid nog sneller bergafwaarts dan dat hij op de ski's ging, met als gevolg dat hij geopeerd moest worden aan zijn hart, kleppie eruit en een varkens kleppie erin.

Door de lange revalidatie heeft hij dus niet kunnen werken, als hij al werk had want 2 weken na de skivakantie ging zijn werkgever is nog een failliet.  Al met al: DRAMA.

Voor de gene die zelf ooit hun baan zijn kwijt geraakt, Ome UWV betaalt maar 70%, dus dat werd interen op zijn spaargeld.

 

Nu hebben wij als vrienden al wat bij elkaar gelegd, maar zijn opzoek naar de laatste 500€ zodat wij deze jongen mee kunnen nemen om het jaar weer vrolijk en vol goede moed te beginnen!

 

HELPT U ONS?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 45,00
Doel: € 500,00
9%

Deze actie is gesloten.