Boodschappen voor vakantieweek kankerpatiëntjes.

Boodschappen voor vakantieweek kankerpatiëntjes. | Geld inzamelen
 
 
Boodschappen voor de kinderen!

De kinderen komen bijna op vakantie! We hebben nog € 4.000 nodig voor de boodschappen! Help mee en doneer

 

Op zondag 9 juli 2017 arriveren ongeveer 130 ernstig zieke kankerpatiëntjes  en 50 begeleiders van Zichron Menachem uit Israel.

Het gaat om jonge Palestijnse, Arabische en Israëlische kinderen met kanker, die, ongeacht huidskleur of achtergrond, naar Nederland worden overgevlogen met medische verzorgers. Het doel van deze vakantie is dat aan de kinderen een onvergetelijk, totaal (medisch) verzorgde en vooral onbezorgde week wordt geboden om even uit hun dagelijkse ellende te ontsnappen en even kind te mogen zijn, zoals wij hen dat zo gunnen.

Zichron Menachem is een Day Care Centre in Jeruzalem. Genoemd naar het jonge, al overleden Israëlische kankerpatiëntje Menachem. De ouders van Menachem hebben dit Day Care Centre in Jeruzalem opgezet. Al sinds een aantal jaren komen de kinderen van Zichron Menachem op vakantie naar Nederland. Speciaal voor de organisatie van deze vakanties is de stichting Vrienden van Zichron Menachem Nederland opgericht.

Dit jaar verblijven de kinderen van zondag 9 juli tot en met zondag 16 juli in het centraal gelegen hotel ‘t Speulderbos in Garderen. Vanuit daar gaan de kinderen dagelijks uitstapjes maken. Zo staan bijvoorbeeld een bezoek aan de Zaanse Schans, een pretpark en een openlucht museum op het programma.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 1.430,00
Doel: € 4.000,00
35%

Deze actie is gesloten.