Boerderij sint jacobiparochie

Boerderij sint jacobiparochie | Geld inzamelen
 
 
Brand woonboederij

Mijn moeder heeft zich nu al ruim 30 jaar ingezet voor de opvang van pleegkinderen.

Dinsdag 16 april 2019 heeft er een brand gewoed in de woonboerderij waar zij, alleen, voor 14 pleegkinderen zorgde.
Hierbij is alles wat ze in die 30 jaar heeft opgebouwd verloren gegaan. Het enige dat overgebleven is zijn de kleren die ze aan hebben.
Het gezin van 14 is deze dag hun thuis verloren.

Het is nodig om na deze vreselijke dag de boerderij weer op te bouwen zodat zij weer kan zorgen voor de kinderen die eindelijk een thuis hadden gevonden.
Graag wil ik voor mijn moeder en vooral voor haar kinderen een inzamelingsactie opstarten om ervoor te zorgen dat zij zo snel mogelijk hun leven weer op kunnen bouwen.
Aangezien de boerderij volledig is vewoest is het nodig om voor een complete inboedel én tijdelijke huisvesting te zorgen.
Het is onderhand wel gebleken dat dit met de financiele middelen waarover wij nu beschikken onmogelijk is. Het geld dat u doneert zorgt er direct voor dat dit realiseerbaar is.

Het doel is om de kinderen die zij opvangt zo snel mogelijk weer een kans te geven. De kans waar mijn moeder al 30 jaar voor heeft gevochten. Geschreven door de biologische zoon van de pleegmoeder van al deze kinders.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
727 donaties
€ 32.496,00
Doel: € 75.000,00
43%