Boek over onze 2 omgekomen kinderen bij brand!

Boek over onze 2 omgekomen kinderen bij brand! | Geld inzamelen
 
 
Ik ben al zolang bezig om een boek bij elkaar te krijgen vandaar dat ik dit probeer.

Lieve mensen,


Ik wilde eigenlijk niets bekend maken en heb al op diverse sites wat geschreven zonder iemand hier van in te lichten nog mijn partner of wie dan ook. Nu ga ik het dan maar openbaar maken hoewel ik eigenlijk alles zelf wil doen, maar soms heb je de hulp van je medemens hier voor nodig. Ik ben al jaren bezig met een boek. Het verhaal staat op papier, maar ik moet dit gaan aanpassen. Iemand adviseerde me nadat ik met een schrijfster heb samen gewerkt dat ik het moest terug brengen naar het verlies van mijn 2 kinderen. Er is namelijk geen handleiding om hier mee om te gaan en ik merk dat het eigenlijk met de jaren zwaarder en zwaarder wordt. Ik wil met dit boek andere lotgenoten hier mee steunen en wellicht vinden ze er herkenning in en putten ze er kracht uit. Zelf heb ik een stichting, maar is nu niet online en een gedenk site over mijn kinderen Justin 4 jaar en Caithlin 3 jaar zijn bij een brand in onze woning toen wij lagen te slapen op 11-11-2006 omgekomen. Je gunt dit niemand en ook niet je ergste vijand als je die al hebt. Ik wil op deze manier ook het op een bepaalde manier voor me afsluiten, want geheel afsluiten kan ik het nooit niet. Ik moet er mee leren leven en zo gaan we dus al jaren door. Inmiddels heb ik nog twee dochters mogen krijgen die nu 6 en 9 jaar zijn. Zonder hen had ik het voor mezelf gezegd denk ik echt niet getrokken. Met dit bedrag kan ik het boek wat ik zelf schrijf met hulp van iemand bekostigen en dus ook werkelijk uitlaten komen. Alles staat al op papier, maar dat moet ik dus aanpassen. En het is toch een grote wens, omdit nu eens te realiseren soms wordt ik een beetje moedeloos ervan, omdat ik al zoveel tijd er in heb gestoken en het er nog niet is. Hopelijk willen mensen mij (ons) helpen om dit te realiseren. Zelf voor mijn gevoel zijn ze dan altijd vereeuwigd in een boek en in een zekere zin zal me dit rust bieden. Mijn streef bedrag is 5000 euro maar alles wat het meer wordt kan ik wellicht nog een mooier boek er van maken en anders doneren aan kinderen in een medisch uitzichtloze situatie waar onze stichting voor staat. Kortom de drukker en alles wat erbij hoort moet ik betalen en met een eerste oplage heb ik in iedergeval iets. Dan zou mijn wens echt uitkomen. Liefs een trotse moeder forever Ilse Bouman.

Wellicht moet ik dit wel uitgebreider schrijven! Ik wil iedereen bedanken voor wie die deelt op de sociale media en voor de giften die men nu al heeft gegeven. Zo mooi en lief en dat ontroerd me dan ook heel erg in de positieve zin dank jullie wel....even geen woorden hiervoor! Delen zou zo lief zijn waar dan maar ook.


 P.s u kunt kijken op de website die hun vader heeft gebouwd http://www.justinencaithlin.nl alvast bedankt voor het lezen!
Ik zal later dan ook wat meer foto's plaatsen! Ik heb een fimpje geplaatst met een liedje wat in het meervoud is gezongen destijds door een vriendin van ons. Het Filmpje laat heel veel foto's van onze sterrentjes zien.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

7 donaties
€ 120,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.