Bobby Wietje willen mee naar Nederland

Bobby Wietje willen mee naar Nederland | Geld inzamelen
 
 
Bobby en Wietje willen mee naar Nederland. Wij willen graag mee naar Nederland met ons baa

Hallo lieve lezers,

Wij zijn 2 hondjes genaamd Bobby en Wietje en komen uit Venezuela. Sanne (ons baasje) is enige maanden geleden geëmigreerd naar Venezuela. Hier vond ze ons beide zwaar verwaarloosd op straat. Bobby al een aantal jaar oud en Wietje als pup van nog geen 6 weken. Ze heeft ons beide liefdevol opgevangen en ons laten hechten aan mensen en haar als baasje. Echter zoals vele van jullie wel gehoord of gelezen zullen hebben, word het met de dag gevaarlijker in Venezuela.
Dit alles doordat de bevolking geen geld meer krijgt door de corruptie vanuit de regering. Wij als dieren worden massaal op straat gezet of omgebracht. Niet omdat de inwoners het willen, maar ze hebben geen keus. Er is namelijk niet meer genoeg eten. Hierdoor nemen de plundering en beroveringen en zelfs moorden met de dag toe. Zo erg zelfs dat ons baasje voor haar eigen veiligheid terug zal moeten naar Nederland. Ze wil er alles aan doen om ons mee te kunnen nemen. Zeker omdat nu al duidelijk is dat wij weer op straat zullen moeten gaan leven als ze ons niet mee kan nemen. En als we hier moeten blijven zal dat onze dood worden. Klinkt hard, maar helaas is het de realiteit waar wij ons nu in bevinden.
Werken lukt niet meer in Venezuela om het geld bij elkaar te krijgen, er is namelijk weinig tot geen werk meer en het eten word inmiddels zo schaars dat er voor de inwoners van Venezuela zelf al bijna geen eten meer is, laat staan dat wij als dieren hier nog wat van krijgen.

Om ons dit te besparen en uit haar liefde voor ons wil ze jullie hulp vragen om het financieel mogelijk te maken.
Er is geld nodig om ons de speciale inenting te geven, een reiskennel te kunnen kopen en daarnaast de dure vliegtickets. We weten dat er in Nederland ook veel honden zijn die wel wat extras zouden kunnen gebruiken, maar Help ons alstublieft! Elk klein beetje zal ons een klein stapje richting veiligheid brengen.
Als het lukt om het geld bij elkaar te krijgen en er zou geld overblijven, doneert mijn baasje dat aan een opvang voor honden die hier in Venezuela zit, maar die ook bijna geen geld meer heeft en zo overvol zit dat ze eigenlijk geen dieren meer zouden kunnen opnemen..

Wilt u alstublieft kijken of u ons misschien zou kunnen helpen?


Liefs,
Bobby & WietjeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.000,00
0%

Deze actie is gesloten.