Bo op weg naar het WK OCR in London

Bo op weg naar het WK OCR in London | Geld inzamelen
 
 
Bo zoekt sponsoren om naar het WK Obstacle Course Racing in London te gaan

Hallo, ik ben Bo de Groot, 19 jaar en woon in Veenendaal, afgelopen jaar ben ik ook Sportvrouw van het Jaar in Veenendaal geworden.

Ik doe aan de sporten survivalrun en Obstacle Course Racing (OCR). Beide sporten hebben veel overeenkomsten, maar zijn ook behoorlijk verschillend. Het grootste verschil is, dat survivalrun vooral technisch is en OCR kracht. Ik doe al 9 jaar aan survivalrun en daarin ben ik al verschillende jaren Nederlands kampioen.

Sinds 2 jaar doe ik ook aan OCR en dat ging verrassend goed, want ik werd Europees Kampioen 16-19 jaar en Wereld Kampioen 13-17 jaar in mijn eerste jaar binnen deze sport. Vorig jaar werd ik Europees Kampioen in de leeftijdsgroep 18-24 jaar en werd ik 5e op het Wereld Kampioenschap in Canada vanwege een blessure die ik tijdens de wedstrijd opliep. Afgelopen jaar ben ik weer Europees Kampioen geworden op de lange afstand (leeftijd 18-24 jaar) maar nu ook op de korte afstand (leeftijd 18-24 jaar). (Hier had ik zelfs de snelste tijd van alle vrouwen die meededen die dag dus zou ik bij de elite ook Europees Kampioen geworden zijn). 

Tijdens het wereldkampioenschap in London, dat plaats vindt op 19, 20 en 21 oktober kom ik uit in de leeftijdsklasse 18-24 jaar. 

Maar om in London aan de start te komen staan, zoek ik sponsoren. Deze reis wordt niet gesponsord, dus alle donaties zijn welkom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 230,00

Deze actie is gesloten.