BMX Zoetermeer vraagt uw hulp

BMX Zoetermeer vraagt uw hulp | Geld inzamelen
 
 
BMX Zoetermeer vraagt hulp na inbraak en vandalisme

BMX Zoetermeer vraagt hulp na inbraak en vandalisme

 

In het weekend van 18 en 19 maart 2017, vlak voor de start van het nieuwe BMX-seizoen, is BMX Zoetermeer helaas weer getroffen door grootschalig vandalisme en inbraak. Het clubgebouw is leeggeroofd, er zijn vernielingen aangebracht, de materiaalcontainers zijn opengebroken, er zijn vernielingen aangebracht in het jurygebouw, dure helmen en kleding zijn gestolen en alsof het nog niet vervelend genoeg is, vonden de daders het nodig om een ‘vriendelijk’ briefje achter te laten.  

Dit alles betekent een fikse schadepost en een enorme klap en voor de vereniging en haar vrijwilligers. Als club kom je niet verder en blijf je hangen in het constant herstellen van schade, en uiteindelijk zijn zo de kinderen de dupe van dit soort acties. Heel triest allemaal.

Om de club weer een steuntje in de rug te kunnen geven, is deze actie opgezet. Het opgehaalde geld heeft het volgende doel:

·        Aanschaffen van helmen, bescherming, handschoenen en kleding zodat we nieuwe leden weer kunnen ontvangen en lessen kunnen aanbieden;

·        materiaal aanschaffen om de schade aan het clubgebouw te herstellen;

·        gereedschap aanschaffen voor fiets- en baanonderhoud;

·        nieuwe sloten aanschaffen voor materiaalcontainers;

·        de baan herstellen.

 

Ondertussen zijn er belangeloos beveiligingscamera’s door BouWatch (www.BouWatch.nl) geplaatst op en rondom onze baan, waar we enorm dankbaar voor zijn! 

Wilt u ook doneren? U helpt er onze vereniging -en dus de kinderen- mee en wij zijn u enorm dankbaar!

Bent u benieuwd naar onze club, of wilt uw kind een stoere sport beoefenen? Komt u dan gerust eens langs om te kijken. Op onze website www.bmxzoetermeer.nl vindt u informatie over trainingstijden, bereikbaarheid en proeflessen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw donatie!

 

Met vriendelijke groet,

Namens BMX Zoetermeer
Jacqueline Kuijpers

Moeder van twee crossers van 11 en 6

 

Nieuwsartikelen:

- Telegraaf: http://www.telegraaf.nl/e/27843969

- Zoetermeer Actief: https://www.zoetermeeractief.nl/actueel-nieuws/279-maart-2017/11127-vvd-wil-cameratoezicht-bij-bmx

- AlgemeenDagblad: http://www.ad.nl/zoetermeer/vandalen-laten-briefjes-achter-na-vernielen-clubhuis~a2877a46/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 575,00
Doel: € 5.000,00
11%

Deze actie is gesloten.