Bloedtest sterillisatie voor bailey

Bloedtest sterillisatie voor bailey | Geld inzamelen
 
 
Bloedtest en sterillisatie bailey

beste mensen, vandaag heb ik besloten eens te kijken of ik mijn stoute schoenen nog pas dit om jullie hulp in te roepen voor ons hondje.

 Het gaat namelijk om haar gezondheid,

het is zeker niet levensbedreigend maar wel zeer onaangenaam zowel voor ons hondje als voor onszelf.

 ons hondje krabt namelijk constant aan haar oortjes, knaagten likt aan haar pootjes, rolt over de bank en wringt zichzelf in allerlei bochten om zich maar te ontdoen van de jeuk en waar door het komt geen idee..

ondertussen zit ik met mijn handen in het haar omdat ik de meeste opties die zouden kunnen helpen langs heb zien komen en helaas zonder enig resultaat.

van medicijnen tot aan hypoallergeen voer en homeopathische middelen tot aan het vervangen van de drink en etensbak niks lijkt te helpen.

zelfs nog enige tijd gedacht dat het aan onze vogel (grasparkiet) lag maar nee ook dat niet.

mijn laatste optie waardoor ik direct weet waar zij allergische voor is, is helaas ook gelijk de duurste van allemaal een BLOEDTEST.

een aantal maanden geleden contact gehad met de dierenarts nadat ik op internet had gelezen dat een bloedtest uitsluitsel geeft over wat het is, helaas ben ik hier veel te laat achter gekomen en had dit toen een hoop geld kunnen besparen zodat k nu misschien deze actie niet had hoeven starten. 

deze bloedtest inclusief medicijn die dus speciaal gemaakt moet worden kosten €500 a €600, iets dat ik niet zo heb liggen helaas. 

Graag zou ik haar ook laten sterilliseren omdat dit eventueel ook problemen kan geven in de toekomst en ik dit voor wil wezen daarnaast ben ik niet van plan om haar een nestje te laten krijgen omdat zij maar een klein hondje is en dit niet goed zou zijn voor haar. 

Helaas kost een sterillisatie ook nog eens 300 euro dit is het bedrag voor kleine hondjes, hoe groter je hond hoe meer je betaald het gaat namelijk op gewicht 🤔. 

ik hoop dat jullie ons met een kleine donatie kunnen helpen om te achterhalen wat ons meisje mankeert zodat zij weer een leventje kan lijden zonder jeuk & ellende.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 900,00
1%

Deze actie is gesloten.