Blitzz VDNH

Blitzz VDNH | Geld inzamelen
 
 
Met spoed bedrag bij elkaar krijgen voor de behandeling aan zijn voorbeen

Omdat we genoodzaakt waren Blitzz per direct te laten behandelen. En dus geen tijd hebben om eerst een bedrag bij elkaar te sparen. Doen we een beroep op jullie vrijgevigheid. LIEVE FAMILIE, VRIENDEN, KENNISSEN, BEKENDEN.....

Er is inmiddels al een mooi bedrag bij elkaar maar we zijn er nog lang niet. 
We hebben met spoed geld nodig voor de behandeling aan Blitzz zijn been. Hij heeft een breuk in zijn groeischijf die met boxrust moet genezen. Hiervan zijn veel fotos gemaakt om dit te kunnen constateren. Hij wordt nu met een laser behandeld in zijn oksel en ook een echo wordt nog gemaakt om te zien wat daar allemaal beschadihd is.

Echt alle beetjes gaan helpen. Dus al kun je maar 1 of 2 of 5 of 10 euro missen? Alles helpt. Natuurlijk zijn we sneller geholpen met grotere bedragen maar veel kleine bijdragen worden ook een groot bedrag. Dus mocht je wat kunnen en willen missen. Je helpt er een veulen mee die hopelijk snel verder geholpen kan worden. Alvast bedankt.

Ps onder de donateurs die 25 euro of meer doneren verloten we een dekking van de bonte dekhengst Botticelli 😉Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 745,00
Doel: € 2.500,00
29%

Deze actie is gesloten.