Blijbaantje

Blijbaantje | Geld inzamelen
 
 
Wij sparen om van ons bedrijf, Blijbaantje een vacaturesite , een succes te maken

Hi! Wij (Debbie, Danique, Isabel, Meike en Serena) zijn vijf startende, jonge ondernemers. Momenteel zitten wij in 5 vwo op het Veenlanden College in Mijdrecht en zijn we bezig met de oprichting van ons eigen bedrijf, Blijbaantje.

Het is allemaal begonnen met een project voor het schoolvak M&O (Management & Organisatie), maar aangezien we dit zó leuk vonden om te doen, hebben we besloten om ons idee door te zetten en Blijbaantje écht op te gaan richten.

Blijbaantje wordt een vacaturesite voor jongeren die opzoek zijn naar een bijbaan, maar eigenlijk niet weten wat ze willen. Via Blijbaantje worden zij in contact gebracht met bedrijven die jonge werknemers goed kunnen gebruiken.

Helaas kost het een hoop geld om van Blijbaantje een succes te maken en daarom zijn wij opzoek naar investeerders en/of sponsoren. Als u vertrouwen heeft in het succes van Blijbaantje, klik dan op de link hieronder en help ons met de opstart van ons bedrijf. Mocht u geen vertrouwen hebben in Blijbaantje, maar ons wel vijf hele leuke meiden vinden, kunt u natuurlijk ook op de link klikken. Alle kleine beetjes helpen tenslotte.😉Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.