Blij in de bus

Blij in de bus | Geld inzamelen
 
 
Een blijde bus voor de deelnemers op de zorgboerderij Blij op de Boerderij

Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij is bezig met het werven van donateurs / sponsoren en gulle giften voor het realiseren van een personen busje .

Momenteel worden er deelnemers opgehaald en thuisgebracht met het busje van de zorgboerderij echter is dit een 6 persoons busje en er zijn meer deelnemers aanwezig. Doordat men bij een indicatie vaak geen vergoeding meer krijgt voor vervoer , en de thuis situatie ontlast dient te worden regelt de zorgboerderij het vervoer zelf.

Dit vergt soms enige creativiteit mbt de logistiek , wie kan er mee , vaak wordt er in twee ronden gereden , dus is er een groep die later gehaald wordt en dus ook later thuis gebracht wordt . Als er meer mensen vervoert kunnen worden , is er al een deel van dit probleem opgelost. Ook is het zo dat de zorgboerderij nog meer de deelnemers en het thuisfront tegemoet kan komen met het aanbieden van vervoer. De bestaande bus voldoet nog ,aar is al wat ouder aan het worden , en zal ook een keer aan vervanging toe zijn.

Kortom een must voor deze Blijde Boerderij en zijn blijde deelnemers!

Wilt u de stichting steunen , doneer dan uw gift , u krijgt er iets voor terug! 

Behalve vele blijde gezichten : bij een donatie vanaf 10 euro ,mag u de hele zomer bloemen komen plukken op de pluktuin .

Bij een donatie van 50 tot 250 ontvangt u een huisgemaakte appeltaart .

Bij een donatie van 250 of meer mag u de hele zomer bloemen plukken op de pluktuin en een high tea voor 4 personen nuttigen op de pluktuin of in de hippiecaravan.

Wanneer de blijde bus gerealiseerd is zal er als extra dank een bord komen op de pluktuin waarop u als donateur genoemd wordt .

 

 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








4 donaties
€ 185,00
Doel: € 15.000,00
1%

Deze actie is gesloten.