Bjorn Coenraad KiKa snooker actie

Bjorn Coenraad KiKa snooker actie | Geld inzamelen
 
 
Geld werving voor de stichting KiKa KinderenKankervrij

Een paar dagen geleden bereikte ons een zeer triest bericht: het bijna 3-jarige zoontje Bjorn, van de Nederlandse snooker referee KeesJan Coenraad, is momenteel in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht opgenomen in verband met een tumor aan zijn nieren. 
Er is direct met chemotherapie gestart omdat er stolsels geconstateerd zijn die bedreigend zijn. We leven natuurlijk heel erg mee met de familie Coenraad en wensen ze het allerbeste in deze moeilijke tijd.
Het bracht ons meteen weer op het idee om al deze dappere kinderen te steunen en hebben daarom besloten om weer een snooker toernooi te organiseren om geld in te zamelen voor de stichting Kika - KinderenKankervrij. Wij hebben toestemming van Keesjan en Gerda gekregen om dit in naam te doen van hun zoon Bjorn.
Dus, op zaterdag 18 maart, in De Snookerij in Leiden organiseren wij het Bjorn Coenraad - KiKa - toernooi.
De hele dag staat in het teken om geld in te zamelen voor de stichting KiKa. Alle details zullen we zo spoedig mogelijk publiceren maar er zal zeker weer een veiling zijn met prachtige snooker memorabilia en andere mooie items.
Ik heb deze doneer pagina geopend zodat iedereen die KiKa toch willen steunen hier terecht kunnen zodat we zoveel mogelijk geld kunnen werven om al deze lieve dappere kinderen en hun families te helpen met hun herstel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 295,00

Deze actie is gesloten.