Bikkel Sjoerd

Bikkel Sjoerd | Geld inzamelen
 
 
Lieve Sjoerd kan alle kleine beetjes gebruiken voor zijn herstel naar een gezond leven!

Iedereen die Jennifer kent weet ook hoe belangrijk Sjoerd voor haar is, en mocht je Jennifer niet kennen, dan kunnen wij vertellen dat Sjoerd de wereld is voor haar. Alles heeft zij over voor deze kleine bikkel.

Sjoerd is vorige week aangereden tegen zijn hoofd en had direct continue zorg nodig voor een mogelijk herstel. Gelukkig heeft hij deze zorg gekregen en ziet zijn toekomst er hierdoor weer positief uit. Na operaties, een slokdarmsonde en (nu nog steeds) continue zorg komt hij er hopelijk weer helemaal bovenop en is hij snel weer de oude. Deze operaties en zorg kosten alleen helaas ook erg veel geld. De kosten lopen op tot circa €3.000, een bedrag dat niet heel veel mensen zomaar ineens hebben. Elke kleine bijdrage is hierdoor onwijs welkom om Sjoerd en Jennifer in deze moeilijke periode te helpen. Een geldzorg minder zou zo fijn zijn!!


Wil jij ons alsjeblieft helpen om deze geldzorg van hen af te nemen? Elke bijdrage is er weer een en wat fijn zou het zijn als we samen tot een mooi bedrag kunnen komen.

Onwijs veel dank voor de bijdrage en een hele warme en dikke knuffel van Sjoerd!

LiefsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
56 donaties
€ 760,00

Deze actie is gesloten.