Bijspijkeren

Bijspijkeren | Geld inzamelen
 
 
Weer normaal

Ik zal er niet omheen draaien; het blijkt voor mij bijzonder lastig te zijn om hulp te vragen aan anderen via een platform als dit.

Deze actie gaat niet om een laatste wens, iemand met medische zorg, een gezin die vanwege brand geen dak boven hun hoofd heeft. Nee. Deze actie is simpelweg om wat geld te vragen om het hoofd weer prettig boven water te houden. 

Ik ben nog jong, vader met een gezinnetje en hardwerkend in de transportsector. Deze actie is op mijn initiatief en niet bekend bij mijn gezin en familie. Ik wil ze eigenlijk verrassen.

Na vele financiële tegenslagen hebben we als gezin maar moeite om een buffer op te bouwen voor onvoorziene omstandigheden. Ook willen we graag schoon zijn van de leningen bij familie en openstaande huishoudelijke rekeningen. Dat familie je uit de brand kan helpen bij financiële nood is geweldig en beschouw ik als luxe en ben ik dankbaar. Maar die financiële steun moet ook weer terug. En terecht. 

De donaties die ik zal krijgen gebruik ik om familie weer hun geld terug te geven en de laatste openstaande rekeningen en schuld af te betalen. Daarnaast wordt er een klein begin gemaakt voor iets dat moet gaan lijken op een spaarpotje. 

Op deze manier hoop ik klaar te zijn met zorgen en een cirkel waar we niet uit komen. 

Mijn dank is ontzettend groot. Zodra ik dit mijn gezin vertel weet ik zeker dat hun dank niet te beschrijven is. Juist omdat we worden geholpen door onbekenden. 

Nogmaals; dank. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.000,00
0%

Deze actie is gesloten.