Big plan, little money...

Big plan, little money... | Geld inzamelen
 
 
Help mee om mijn droom waar te maken...

Help mee om mijn droom waar te maken...

Ik wil een feestzaal openen sinds +/- 3-4 jaar geleden. Er zijn zoveel mensen die niet in mij geloven en zeggen dat het mij nooit zou lukken omdat ik jong ben en het namelijk een grote investering is... en daarvoor het geld niet heb.

Ookal bestaan er al heel wat feestzalen mijn droom van inrichting, verbouwing, creativiteit, sfeer, ... is helemaal anders. Ik heb andere ideëen.

Ik vermijd alle negatieve reacties die op mij afkomen. Ik hou mij alleen maar positief en dit zorgt ervoor dat ik meer zelfvertrouwen krijg. Al die negativiteit maakt mij ook sterker, want ik weet dat ooit al men dromen gaan uitkomen. Daarom wil ik ervoor gaan.

Ik kan tenminste proberen en mijn droom waarmaken i.p.v. te zeggen en denken dat het mij nooit zou lukken!

Ik heb hard gewerkt en gespaard om te investeren in mijn droom, maar ... 

Thuis hebben we heel wat problemen, schulden,... al mijn spaargeld is weg. Ik moest mijn ouders steunen en helpen. Waardoor ik alles moest uitgeven .

Ik werk nog steeds hard, fulltime nonstop... 

Het budget die ik nodig heb kan ik moeilijk weer opnieuw sparen daarom dat ik om jullie hulp vraag.

Ik had NOOIT gedacht om hieraan mee te doen, maar dit leek mij de oplossing om al m’n verloren geld en tijd terug te inhalen...

Ik hoop dat ik mijn doel kan bereiken en erg trots op mezelf kan zijn dat ik toch dit probeer, want zoals ze zeggen: 

Een nee heb je, een ja kunt ge krijgen.

Dit allemaal hier uitleggen, schrijven is niet makkelijk voor mij. Het blijft nog steeds moeilijk en maakt mij vedrietig als ik aan alle momenten moet terugdenken. We zitten nog steeds in dezelfde schulden, waardoor ik moeilijk kan sparen. Ik wil zo hard mijn ouders helpen en steunen, dit kan ik enkel door mijn droom waar te maken zodat ik aan deze moeilijke tijden een eind kan brengen..

Dankzij deze site heb ik terug mijn volle motivatie terug, wanneer ik al mijn spaargeld moest opgeven was mijn motivatie even weg.

Al jullie donaties betekenen echt heel veel voor me, het feit dat jullie dit al lezen betekent ook veel voor me.

Alvast HARTELIJK Bedankt voor al jullie hulp en het vertrouwen in mij en mijn droom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 55.000,00
0% / 503 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.