Biesheuvel Autosport gaat voor KIKA KWF

Biesheuvel Autosport gaat voor KIKA KWF | Geld inzamelen
 
 
Biesheuvel Autosport rijdt de Baltic Sea Circle Rally 2019 en steunt hiermee KWF

Biesheuvel Autosport rijdt de Baltic Sea Circle Rally 2019 en steunt hiermee het KWF

Naast de levering van autosport onderdelen is Biesheuvel Autosport is vooral ook mede bekend geworden door de vele rallysprint evenementen die de afgelopen 18 jaar zijn georganiseerd. Waarbij steeds een goed doel aan het evenement gekoppeld werd. Zo werd de rally’s van Hulst gekoppeld aan het Rode Kruis en tijdens de laatste wedstrijd, de Altena Rally, werden de entree gelden ( € 30.000) geschonken aan onder meer de voedselbank en de plaatselijke verenigingen.
Nu eens niet een keer zelf organiseren maar meedoen aan een evenement, ( Baltic Sea Circle Rally 2019)  met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor, het goede doel, de KIKA / KWF. Het streven is om meer dan € 30.000 op te halen. En zo de opbrengst van de Altena Rally te gaan overtreffen. Doneer en laat tevens je e mail adres achter
 

Het team van Biesheuvel Autosport bestaat uit Nico Biesheuvel en John Leemans en rijden de Baltic Sea Cirle Rally 2019 om zoveel mogelijk geld op de halen voor het KIKA / KWF  De rally heeft een lengte van ca 8500 km en duurt twee weken en gaat door maar liefst 11 landen. Startland Nederland, Duitsland (2 x) Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland, 2x Litouwen. Letland. Estland en Polen.

Uitreiking Cheque aan het goede doel> Zaterdag 5 oktober : Zaal Zidewinde te Sprang Capelle
Na de Baltic Sea Circle Rally worden allen die gedoneerd hebben uitgenodigd. Tijdens  deze feestavond,  die op zaterdag 5 oktober in zaal Zidewinde te Sprang Capelle, zal plaats vinden, zal het bedrag bekend gemaakt worden en de cheque overhandigd gaan worden aan de voorzitter van de KIKA  stichting.

Deze avond zal muzikaal ondersteund worden door de bekende band Shakin Arrows en  de Hilson Brothers

Allen die een gedoneerd hebben krijgen  een gratis entree bewijs

 

Dus >> Doneer en laat tevens je e mail adres achter.  U wordt dan ook op de hoogte gehouden van de vorderingen en de uitnodigen voor de feestelijke uitreiking van de cheque aan het Kika KwfEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
104 donaties
€ 13.320,00
Doel: € 30.000,00
44%

Deze actie is gesloten.