Bevrijdingsconcert

Bevrijdingsconcert | Geld inzamelen
 
 
Muzikale viering van Bevrijdingsdag

Door ons koor “de Costa Shantys” is het intiatief genomen om op zondag 5 Mei 2019  in de plaats San Miguel de la Salinas een groot Bevrijdingsconcert te organiseren waaraan naast ons koor wordt deelgenomen door de Engelse Phoenix International Concert Band, de Schotse Torrevieja Pipes and Drums en het Spaanse koor Los Alcores.

Dit concert wordt gegeven om te herdenken dat het 75 jaar geleden is dat de bevrijding van Europa is begonnen en Zuid Nederland werd bevrijd.  Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Vereniging Torrevieja. Het repertoire zal voornamenlijk bestaan uit muziek rond de tijd van de Tweede Wereldoorlog.

Wij ontkomen helaas niet aan het maken van enige kosten, ondanks een geweldige medewerking van de gemeente San Miguel. Omdat we de toegang tot dit evenement gratis willen houdenen zo iedereen de mogelijkheid willen bieden dit voor Spanje unieke concert bij te wonen doen wij een beroep op U om een kleine ( groter mag ook natuurlijk) financiele bijdrage. 

Alle baten die overblijven worden gedoneerd aan: Servicios Sociales in San Miguel. Tevens zal er tijdens het concert gecollecteerd worden voor dit doel. Deze stichting zamelt geld in om goederen en voedsel beschikbaarte stellen aan de minder bedeelden onder ons. Deze mensen krijgen het geld niet rechtstreeks in handen. De financien worden beheerd door de gemeente San Miguel en die zullen verantwoording afleggen over de besteding van het door ons te doneren bedrag.

Tot ziens op zondag 5 mei om 14.00 uur op de Plaza Jaime I in San Miguel de SalinasEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.