Beurs Vivitalize

Beurs Vivitalize | Geld inzamelen
 
 
Wordt die productieve en succesvolle werknemer, die geliefde partner en inspireerde en ent

Over Vivitalize: Wie wil er niet Fit, Vitaal, Energiek en Positief in het leven staan. Opstaan met een Glimlach en Fit, uitgerust en energiek beginnen aan je nieuwe dag.

De Beurs Vivitalize met inspirerende sprekers en Workshops en informatieve stands op het gebied van Vitalititeit en gezondheid moeten je herboren en geïnspireerd naar huis laten gaan.

De maatschappelijke druk om te presteren op zowel zakelijk als sociaalvlak is nog nooit zo hoog geweest. Deze druk om continu het beste uit jezelf te halen heeft effect op onze geestelijke en fysieke gestel. Klachten als oververmoeidheid, Stress, Somberheid en Depressie zijn dan ook aan de orde van de dag en zijn druk bezig welvaartziekte nummer 1 te worden.

Even wat rustige aan doen op je werk of even een iets minder partner of ouder zijn is vaak geen optie. 

Vivitalize is een beurs die er op is gericht om je handvatten, technieken en ondersteuning te bieden om jouw draagkracht te vergroten en zo gebalanceerde, gelukkiger, positiever en energieker in het leven te staan. Wordt die productieve en succesvolle werknemer, die geliefde partner en inspireerde en enthousiaste ouder. 

Onderwerpen op de beurs Vivitalize zijn onder andere:
Energie en  SportBalans: Hoe sport en beweging lichaam en geest in balans brengt en onze draagkracht vergroot                                 
                                                                
Voeding:  Hoe juiste voeding kan bijdrage aan een betere hormoonbalans en tot verhoging van het energieniveau

Mindfulness:  Hoe kan je bewust invloed uitoefenen op je geestelijke perceptie en regulering van impulsen
                
Orthomoleculair Geneeskunde: Hoe voedingssupplementen ondersteunend kunnen werken bij het in balans brengen van ons lichaam en ingezet kunnen worden bij symptoombestrijding.
                                                                

Waarom Steunen: Kent u het gevoel als u naar een beurs bent geweest van “Ja het was leuk, maar wat heb ik er nou eigenlijk van opgestoken, behalve dan die kofferbak vol met goodies? ”

Veelal zie je op beurzen stands vol met koopwaren en verkopers met vlotte babbels die er achter staan en jou proberen te interesseren voor hun product. Een gesloten karakter dat gericht is op verkoop. 

Vivitalize is een beurs zonder commercieel oogmerk. Geen beurs met het klassieke beeld van stands en hun verkopers, maar standhouders die informatie geven, u op ideeën brengt en doorlopend inspererende sprekers en praktische workshops..

Er worden dan ook dure standplaatsen of hoge entreekaartjes verkocht of loopt de beurs over van sponsor uitingen. De beurs is er op gericht mensen voor te lichten en niet om geld mee te verdienen. Uitgangspunt hierbij is dat wij liever hebben dat een standhouder die inhoud aan de beurs kan geven er ook bij is dan dat we geld aan hem of haar verdienen. Dit zelfde geldt ook voor de bezoekers van de beurs. 

Uiteraard moeten de rekening wel betaald worden. Helpt u mee aan “Vivitalize; Een dagje gezondheidsinspiratie?”

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 750,00
1%

Deze actie is gesloten.