Beterschap voor Rembrandt

Beterschap voor Rembrandt | Geld inzamelen
 
 
Rembrandt moet weer met vier pootjes op de grond kunnen staan!

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een klein zwart katje, genaamd Rembrandt. Inmiddels is Rembrandt niet meer zo klein en heeft hij laatst zijn eerste verjaardag gevierd. Hij houdt ontzettend van spelen en rent de hele dag rond. Hij is ontzettend lief en een waardige aanwinst voor ons huis. 


Helaas is er gister (13 juli jl.) iets gebeurd wat niemand voor ogen had kunnen hebben. Vrijdag de dertiende heeft Remmie helaas te pakken genomen en hij is aan het begin van de avond van de vierde verdieping uit het raam naar beneden gevallen bij ons thuis in het centrum van Amsterdam. We hebben hem meteen meegenomen naar de dierenarts en al snel werd duidelijk dat Rembrandt zijn linker voorpootje en zijn linker achterpootje allebei op meerdere plekken zijn gebroken. Gelukkig konden we snel terecht bij een specialist in Den Haag die Rembrandt gisteravond laat nog kon onderzoeken. Helaas kwamen we toen voor de tweede nare verassing van die dag te staan: de kosten van de operatie. De totale kosten van de operatie zullen rond de 3000 euro zijn. Voor een groot deel van dat bedrag heb ik gelukkig al wat kunnen regelen, maar dan blijft er nog 1000 euro over. Zoals jullie waarschijnlijk ook weten, ben ik op dit moment aan het afstuderen. Dit is ontzettend fijn, maar betekent ook dat ik niet meer kan bijlenen. En daarom, lieve kattenvrienden, wil ik jullie graag om hulp vragen. Werkelijk alle kleine beetjes helpen en kunnen ervoor zorgen dat Remmie nog een lang en gelukkig leven tegemoet gaat. Om jullie te bedanken voor jullie hulp, zal ik een Instagram account bijhouden dat Remmie’s weg naar herstel laat zien: @catnamedrembrandt

Ik wil jullie namens mij en Rembrandt alvast ontzettend bedanken voor elke mogelijke bijdrage!

ps: Rembrandt en ik gaan verhuizen naar een huis op de begane grond. Hierdoor zal mijn lieve vriend nooit meer in de mogelijkheid komen om van zo’n hoge verdieping naar beneden te vallen. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 200,00
Doel: € 1.000,00
20%

Deze actie is gesloten.