Betere gezondheidszorg voor kansarme kids in Kenia

Betere gezondheidszorg voor kansarme kids in Kenia | Geld inzamelen
 
 
Wij helpen kansarme kinderen in Kenia die nauwelijks toegang hebben tot gezondheidszorg.

Je kind gezond te zien opgroeien is de wens van iedere ouder! Heb je daarvoor medische hulp nodig, dan is dat binnen handbereik. Bijna vanzelfsprekend. Helaas is dat voor veel kinderen in de wereld niet zo. Medical Checks for Children doet hier wat aan. 

Op 20 maart vertrek ik samen met een team van 9 (medische) vrijwilligers naar Kenia om daar kansarme kinderen te helpen een gezondere start in het leven te maken. In Kenia werken we succesvol samen met een lokale organisatie The Sophia Foundation for Children. Door deze samenwerking kunnen we duurzaam helpen en een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder leven van duizenden kinderen. 

Wij bezoeken tijdens onze missieweek kinderen in Kibera (de grootste sloppenwijk van Oost-Afrika) en het weeshuis van de Sophia Foundation in Njeri.

Naast de basiszorg die we verlenen komen we helaas ook schrijnende gevallen tegen die direct medische hulp nodig hebben in het ziekenhuis bijv scans en chirurgische ingrepen. Hiervoor hebben we extra geld nodig. Help je ons mee? Dank je wel! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 1.426,00
Doel: € 1.000,00
142%

Deze actie is gesloten.