Bent u de kers op onze taart?

Bent u de kers op onze taart? | Geld inzamelen
 
 
Word u sponsor van onze 50 jarige feestweek?

Zorgcentrum De Valentijn viert 50-jarig bestaan met leuke activiteiten, zoals een optreden van Willeke Alberti, een reunie en een feestbingo met prijzen, tijdens de feestweek van 20 t/m 24 mei 2019.

De onthulling van de kersenboom zie op de profielfoto is het startsein van een actiejaar, waarin geld ingezameld wordt voor een feestweek volgend jaar. In de kersenboom komen in de loop van 2018 en 2019 kersen te hangen; iedere sponsor die een financiële bijdrage levert aan de feestweek krijgt een eigen kers in de boom en wordt vermeld op het sponsorbord.

Johan de Wit, voorzitter van de Stichting Vrienden van De Valentijn werkt nauw samen met Jalien Meijs van De Valentijn als het om de fondsenwerving gaat. Hij legt uit: ,,We kennen verschillende sponsors. Daarvoor hebben we geheel volgens de Olympische gedachte ook drie soorten ballen. Brons, zilver en goud. Wij hebben hier een vierde bal, rood van kleur, aan toegevoegd. Iedere sponsor staat voor zo'n bal. Met een lampje er in wordt  de kersenboom een feestelijk geheel.''

Zonder sponsors is de feestweek niet mogelijk. Daarom organiseren wij acties op geld op te halen en zoeken wij sponsors. Het streven van de organisatie is het binnenhalen van minimaal tienduizend euro. Op dit moment staat de teller op 2400 euro. Maar de eerste gouden bal hangt inmiddels al in de boom, want het Nationaal Ouderenfonds verdubbelt de opbrengst tot een maximum van 2000 euro. Dit fonds richt zich op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

En wie aan De Valentijn een bijdrage vanaf 5 euro doneert, komt -na toestemming- met een naam op het sponsorbord naast de kersenboom in de hal.

 

 

Welzijn Gastvrijheid
14-06-2018

Per 14 juni 2018 is de stand inmiddels € 3.700,00 het gaat dus goed.

Voor de organisatie een stimulance.


3 donaties
€ 35,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.