Benefietfeest Niemand Eenzaam t.b.v de ouderen

Benefietfeest Niemand Eenzaam t.b.v de ouderen | Geld inzamelen
 
 
Benefiet feest t.b.v de ouderen. Gehele opbrengst gaat naar de ouderen voor activiteiten

Onze ouderen verdienen het om ook nog te kunnen genieten van hun leven. Zij horen niet weg te kwijnen en vergeten te worden. Steun ons en laat onze ouderen zien dat we ze niet vergeten zijn. Het gaat niet om ons, het gaat om deze kwetsbare groep. Doneert u ook? Elke bijdrage is welkom!


Waarom een Benefiet? Waarom Doneren?
Vaak gaat geld naar doelen waarvan we denken, waarom? Hebben die mensen geld nodig? Kijk eens dichter bij huis. Nederland wordt grijzer en grijzer. Juist deze groep mensen, die vaak alleen thuis zijn en afhankelijk van goede zorg, of in een verzorgingshuis hun laatste jaren van hun leven moeten doorbrengen. Deze groep mensen leeft in een isolement, de dagen gaan voorbij zonder dat ze eigenlijk nog besef hebben van het leven buiten. En de regering? Die laat deze mensen keihard in de kou staan. Er wordt gekort op zorg, gekort op dingen waar juist deze groep mensen nog een beetje het idee hebben dat ze leven. Een uitje, het maken van muziek, het luisteren naar livemuziek, of met kerst heerlijk eten. Wij kunnen vaak doen wat we willen, naar vrienden, een kroeg of naar een restaurant. We staan niet stil bij deze kwetsbare groep die zich vaak eenzaam en vergeten voelen. Een praatje met je buurvrouw of buurman, die vaak alleen wonen. We staan er niet bij stil, maar deze mensen zouden het juist fijn vinden als we eens even bij ze stil staan.
Even, al is het maar een paar minuten, vragen hoe het gaat. Wij van Yoursongmusic willen iets terug doen voor de mensen die Nederland hebben opgebouwd. 15 december bombarderen wij tot de dag van onze ouderen.

15 december 2018. In de middag gaan talenten naar een zorginstelling om juist bij de ouderen van
Den Haag een middag vol muziek te organiseren. Muziek uit de tijd dat deze mensen net als ons nog midden in het leven stonden. Waar ze zich even weer jong voelen en terugdenken aan toen. Wat is het dan mooi dat talenten van nu hieraan meewerken. De bedoeling is om uit verschillende verzorgingstehuizen ouderen naar één locatie te laten vervoeren en ze dan, al is het maar even, toch genieten kunnen.
In de avond is in Ockenburg Active de benefietavond voor de ouderen van Den Haag. De totale
opbrengst van de kaartverkoop en de avond zelf gaat naar onze ouderen. Een avond met artiesten waarvan wij weten
dat zij mensen kunnen en zullen vermaken. En hoe geweldig is het dat deze artiesten belangeloos meewerken. Deze avond
brengen wij een benefietnummer ten gehore waar een aantal partijen aan meegewerkt hebben, van de Uithof voor de clipopname, Empire Music voor het geluid op de benefietavond, Robert Vegt voor de videoclip, Ockenburg Active voor het ter beschikking stellen voor de locatie van de benefietavond, Royalz voor het produceren van het nummer ‘Niemand
Eenzaam’, de artiesten Jordy Carerro, Samentha Olierook, Mike Campbell, Leroy Aarts, Michael
Loveger, Emmaly Brown, Romy Brannenburg, stuk voor stuk toppers en presentator Erwin van der
Noll. Door hun allemaal is deze avond mogelijk. Deze avond mag je niet voorbij laten gaan, en mocht je er niet bij kunnen zijn kan je wel meeluisteren want via het internet zal de avond uitgezonden worden door Radioliveoranje.
Zelfs als je er niet bij bent kun je doneren. De opbrengst en donaties zijn in het geheel voor onze
ouderen. Er gaat geen geld naar mensen die eraan willen verdienen, alles wordt onder toezicht op de juiste manier uitgegeven.

Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat het
een succes word en wie weet, als het dat word, kunnen we dit jaarlijks overdoen en dan op meer
lokaties in Nederland.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.