Benefiet voor Kinderkamp Humanitas

Benefiet voor Kinderkamp Humanitas | Geld inzamelen
 
 

Met de leerlingen van MLoW Musical en de Kunst en Cultuur leerlingen van de middelbare school Nehalennia Breeweg gaan we optreden voor het goede doel. We willen de opbrengst schenken aan Humanitas Kinderkamp.
Dit kamp is voor kinderen van ouders, pleeggezinnen of tehuizen die onvoldoende financiële middelen hebben om een vakantie te betalen. Kinderen uit gezinnen waar één van de familieleden ziek is, kinderen met een (kleine) beperking of waarbij vanwege andere omstandigheden een vakantie niet binnen de mogelijkheden ligt. Een groep vrijwilligers zetten zich in om deze kinderen een onvergetelijk week te geven en even afstand te kunnen doen van de dagelijkse uitdagingen.

Het optreden is in de Schouwburg van Middelburg op 29 juni 2024. De voorstelling heet DELEN.
10% van de kaarten verkoop gaat sowieso naar het goede doel. Verder hopen we m.b.v. dit platform een mooi bedrag te kunnen doneren.

Wil je meer lezen over de voorstelling?
Theater directeur Ben heeft een idee.
Ik doe een voorstel aan jullie, als jullie klaar zijn met dit traject wil ik jullie uitnodigen om volgend jaar hier in het theater jullie talenten met ons te delen.’

De patiënten zijn blij en willen deze uitnodiging ook zeker aangrijpen.
Maar hoe doe je dat als iedereen zijn eigen weg gaat?
Een klein groepje ontwikkelt een app om iedereen te bereiken en om samen tot een idee te komen.

Er komen verschillende ideeën. Een van de ideeën klink saai, maar niets is minder waar.
De groep besluit om een benefiet voorstelling te organiseren.

Het is al snel duidelijk dat ze graag geld willen inzamelen voor kinderen die door omstandigheden het verdienen om eens even afstand te doen van de dagelijkse uitdagingen.
Doordat er kinderen zijn die een klasgenootje hebben en pleegbroer die op een kamp gaan is het al snel duidelijk dat het geld naar deze organisatie gaat.|

Veel kinderen kennen Humanitas kinderkamp niet en daardoor word er een meet en greet georganiseerd tijdens het kampvuur. Er ontstaat een mooi moment.

De groep is extra gemotiveerd om het project tot een succes te maken.
Doen jullie ook mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

10 donaties
€ 90,00
6 dagen te gaan