Bella het gehandicapte pupje

Bella het gehandicapte pupje | Geld inzamelen
 
 
Help Bella een gewone pup te worden

Bella is een pup van bijna 8 maanden oud en afkomstig uit Roemenië, ze is per ongeluk met haar moeder meegekomen naar Nederland. Bella heeft bij de geboorte klem gezeten, waardoor ze de eerste dagen dat ze aankwam in Nederland alleen maar kon liggen. Door heel veel massages, warmtebaden, vitamines en goed voer kan Bella nu gelukkig lopen en rennen. Het gaat alleen nog niet zoals het hoort. Bella heeft niet veel kracht in haar achterkant, waardoor ze tijdens het lopen omvalt en niet kan spelen zoals alle andere hondjes. Normaal gesproken haalt onze stichting geen zieke of gehandicapte hondjes naar Nederland, maar omdat Bella hier al was vonden we dat we haar niet terug naar Roemenië konden laten gaan. De mensen uit Roemenië wouden dit in eerste instantie wel, omdat wij geen zieke of gehandicapte hondjes laten komen normaal. Om Bella zo goed mogelijk te laten functioneren als alle andere hondjes zijn er verschillende mogelijkheden, voor ons alleen is het niet haalbaar om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Onze stichting is een non-profit stichting, waardoor voor haar behandelingen gewoon geen geld is. Toch willen wij er alles aan doen om Bella zo goed mogelijk te laten rennen en spelen, daarom hebben wij besloten om deze crowd funding op te zetten. De bedoeling is dat we met het geld wat we inzamelen Bella alle nodige behandelingen geven zodat ook Bella snel haar gouden mandje kan vinden. Ook willen we met het geld wat we inzamelen haar wolfs klauwtjes laten verwijderen en haar laten steriliseren. Voor Bella zou het niet goed zijn als ze drachtig zou raken, daarom willen we dit uit voorzorg laten doen.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat Bella gewoon een echte pup kan zijn!

Stichting honden van Ceuta

 

Wat doet stichting honden van Ceuta?

Stichting honden van Ceuta is een non-profit organisatie die honden en katten uit Roemenië & Spanje naar Nederland haalt. In Roemenië krijgen ze alle vaccinaties , hun chip en worden ze gesteriliseerd of gecastreerd. Ook krijgen ze hun paspoort en als alles klaar is gaan ze met het transport naar Nederland. Het transport gaat met een speciale bus, waarin ze ook uit de benches kunnen en kunnen worden geknuffeld onderweg. Eenmaal aangekomen in Nederland, worden de dieren opgevangen in gastgezinnen. In de gastgezinnen leren ze bijvoorbeeld om aan de riem te lopen en brokken te eten. Alle geluiden die wij in Nederland hebben zijn in het begin spannend, ook hier leren ze aan te wennen. Als alles goed gaat en ze zijn goed gewend hier in Nederland, worden ze voor adoptie aangeboden en zo zoeken we voor elk dier een gouden mandje.

Ook hebben wij in Spanje en Roemenië sterilisatie en castratie projecten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 75,00
Doel: € 2.000,00
3%

Deze actie is gesloten.