Belangrijke opleiding tot NLP trainer

Belangrijke opleiding tot NLP trainer | Geld inzamelen
 
 
De wereld een beetje mooier maken. Dát is mijn doel als NLP trainer.

Mijn naam is Twan Kerkhof en ik ben bezig met een omscholingsproject.

In het kort

In het kort, omdat ik in een omscholing zit en omdat ik geselecteerd ben deel te nemen aan de NLP-D trainersopleiding en omdat je er ook nog minimaal een NLP dag training voor terug krijgt (bij succesvol afronden van de opleiding) wil ik je vragen mijn opleiding te ondersteunen.

Omscholing

Tijdens mijn burn-out in 2016, ben ik in aanraking gekomen met NLP. Neuro Linguïstisch Programmeren en in mijn geval met NLP-D, Neuro Linguïstisch Personal Development. In dat jaar heb ik mijn NLP Practitioner certificaat gehaald, in het jaar 2017 mijn Master Practitioner certificaat en inmiddels ook het NLP Coaching Skills certificaat.

In 2017 heeft vervolgens mijn vrouw een burn-out gehad en daardoor waren we genoodzaakt onze kledingzaak te sluiten. Vandaar ook dit omscholingstraject.

Ik volg mijn trainingen bij Kabergroep in Breda. Mastertrainer Bernard Elshout wil uitsluitend hoogwaardige trainers afleveren. Ik ben geselecteerd om deel te nemen aan zijn trainersopleiding en uiteraard wil ik dit erg graag doen. De financiële middelen hiervoor ontbreken en ik wil zó graag mijn doel bereiken dat ik deze mogelijkheid aangrijp.

In totaal ben ik op zoek naar €6000,- voor de trainersopleiding en de verdiepingsopleiding tot gecertificeerd NLP trainer.

Doel

Ik wil de wereld een beetje mooier maken, dat is het doel van mijn omscholing. Met deze opleiding tot NLP trainer kan ik grotere groepen bereiken. Met NLP-D leer je veel over je eigen gedrag, je eigen verantwoordelijkheid om opnieuw volledig één te worden met jezelf.

Hoe kan je ondersteunen en wat krijg je er voor terug

Mocht je mijn actie en opleiding steunen, dan wil ik daar graag iets voor terug doen. Elk bedrag is welkom, je kunt vanaf €5,00 al doneren. En mocht je meer willen doen, dan wil ik je vanaf €60,- een uur coaching aanbieden en vanaf €150,- 2,5 uur coaching (of een NLP dag training bij Kabergroep in Breda).

En, bij succesvol afronden van de opleiding zal ikzelf, samen met een co-trainer, een dag training gaan verzorgen waarbij ik jou uitnodig hierbij aanwezig te zijn. Ongeacht het bedrag dat je gedoneerd hebt!

Donaties kunnen anoniem en mijn dank is erg groot!!

Twan Kerkhof
25-04-2019

Het is bijna zover! Ik ben bezig met de verdiepingsopleiding tot nlp-trainer. Op zaterdag 25-5-2019 en zondag 26-5-2019 is de afsluiting van deze opleiding. Als je het leuk vindt, kan je hierbij zijn! Op zaterdag is het programma in de middag en zullen er demo’s van nlp interventies gegeven worden en op zondag is er de gehele dag de mogelijkheid om erbij te zijn en zullen er NLP onderwerpen gepresenteerd gaan worden.

 

Zaterdagmiddag is gratis, zondag de hele dag (09.30 – 17.30 uur) kost €15,00 en dit bedrag is inclusief lunch. Voor de zondag is er een mogelijkheid om je digitaal in te schrijven (dit is een vereiste als je erbij wilt zijn op zondag). Ik wil je met dit bericht graag uitnodigen, omdat ik het fijn vind dat je erbij bent! Wil je me laten weten of je belangstelling hebt en wil/kunt komen? En op welke dag(en) dat je dan komt? Ik kijk er naar uit om je bij Kaber in Breda te ontmoeten!

 https://www.kabergroep.nl/demodag-theoriedag-inschrijven

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Twan Kerkhof


Twan Kerkhof
01-12-2018

Gisteren heb ik een belangrijke stap gezet naar mijn doel om NLP trainer te worden. Bij Kaber Groep NLP opleidingen heb ik het eerste deel van de opleiding, de basis trainersopleiding, positief afgerond. Ik ben er super blij mee omdat ik hiermee verder kan om NLP trainer te worden. Dat gaan we dan ook doen en wel al direct in januari. Heel erg bedankt aan Bernard Elshout en Jorinde Prins voor de feedback en de (niet altijd) even makkelijke opdrachten. En natuurlijk ook niet te vergeten, dank je wel aan mijn collega trainers die samen met mij deze opleiding positief hebben afgerond.

Een bijzondere dank🙏voor mijn donateurs die me vanaf het begin gesteund hebben. De eindstreep is een stukje dichterbij gekomen, en dankzij jullie hulp ga ik de wereld een beetje mooier maken😃.


Twan Kerkhof
27-06-2018

Afgelopen maandag ben ik gestart met het eerste gedeelte van mijn opleiding tot NLP trainer. Deze opleiding duurt tot het einde van dit jaar. We hebben een leuke groep met diverse collega trainers in spe waar ik veel van kan leren. Er zijn verschillen in de doelen waarom men deze training is gaan volgen. Ook zijn er verschillen in de vaardigheden en dat is fijn. Als iemand iets goed kan, kan ik er alleen maar van leren door af te kijken doe hij/zij dit doet. 

Het leren van de nodige theroretische kennis is van belang en ook om het geleerde in praktijk te brengen. Ik heb dus leuke en drukke maanden voor de boeg. Naast het volgen van de trainingsdagen dienen we ook regelmatig avonden te organiseren. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, dan kan dat. Je kunt je bij mij melden en dan kan ik de geplande data met je bespreken. Ik kijk er naar uit om dit te gaan doen. 

Een aantal personen heeft zich al aangemeld voor de dagtraining bij Kaber. Erg leuk en nogmaals dank voor de donatie. Dat kan ik niet genoeg zeggen. Wil jij nu ook zo'n dagtraining meemaken, doneer dan €25,- via de link. Dan kunnen we samen een datum prikken en wellicht dat ik erbij kan zijn.

 

 


Twan Kerkhof
11-06-2018

Gratis Dagtraining NLP-D bij een donatie vanaf €25,-

Ik ben enkele weken geleden gestart met mijn doneeractie( lees: crowdfunding) op doneeractie.nl. Ik ben erg verrast door de donaties van alle lieve bekende mensen en de lieve anonieme donaties.

Zoals bekend wil ik, omwille van mijn omscholing, de trainersopleiding bij de Kabergroep BV in Breda gaan volgen. De trainersopleiding tot NLP-D trainer.

En ik heb goed nieuws!! In overleg met de Kabergroep BV mag ik een NLP-D dagtraining aanbieden. Iedereen die 25,- of meer doneert aan mijn actie, mag een dagtraining bij Kaber volgen. Hoe fijn is dat!!

Normaal gesproken zijn de kosten voor deze NLP dagtraining hoger. Dus je helpt mij in het behalen van mijn doel en je helpt jezelf door een dag te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Inhoud van de dagtraining:

Kaber Opleidingen brengt mensen in beweging door je eigen ervaring nieuwe betekenis te geven. Dat houdt in dat tijdens de training ook jij enigszins gaat veranderen. Tijdens de training komen de volgende zaken aan bod:

Hoe wordt informatie die je binnenkrijgt verwerkt tot gedrag?
Wat levert het op als je een vervelende situatie vanuit een ander standpunt kunt bekijken?
We gaan met taalpatronen aan de slag, zodat je, door een paar woorden te veranderen effectiever gaat communiceren
Je leert andere mensen beter inschatten, zodat je sneller een beter contact creëert
Hoe werkt leren en  hoe ga je met leerervaringen om?
Doelen stellen in het “SMART” model
Praktische oefeningen worden aangereikt die je direct kunt toepassen
Al eens in trance geweest? Iedereen is dagelijks tijdelijk in trance, maar wat kun je ermee als je het bij jezelf of bij anderen kunt oproepen
Wat is actief luisteren en kun jij goed luisteren naar jouw gesprekspartner?

Kijk op https://www.kabergroep.nl/nlp-opleidingen/nlp-dagtraining voor meer informatie en de data.

Dus, doneer vandaag nog €25,- via bovenstaande link. Neem hierna contact met me op en ik meld je aan bij Kaber! O ja, Wil je anoniem doneren en toch de dagtraining volgen? Stuur me dan even een PB.


Twan Kerkhof
08-05-2018

Gisteren is er een nieuwe mijlpaal van €1000,- bereikt, na 7 dagen!! Al die mensen die doneren, grote en kleine bedragen. Ik ben overal blij mee. Doneren kan al vanaf €5,-. Intussen wordt ik veel aangesproken en veelal wordt er met bewondering over deze actie gesproken. "Er is moed voor nodig om zoiets te doen" is een uitspraak die ik veel hoor. En dat vond ik zelf ook. Ik begin er zelf nu een beetje aan te wennen. Ik heb de actie opgezet zonder verwachtingen, tenslotte is het helemaal nieuw voor me. Ik ben nog steeds blij verrast door alle reacties.

De meeste mensen, waarvan ik gegevens heb, bedank ik persoonlijk. Soms is het niet mogelijk omdat er anoniem gedoneerd is en wil ik iedereen via deze erg bedanken.

 


48 donaties
€ 2.525,00
Doel: € 6.000,00
42%

Deze actie is gesloten.