Bekkenkanteling operatie voor Migo.

Bekkenkanteling operatie voor Migo. | Geld inzamelen
 
 
Onze adoptie pup Migo is geconstateerd met een zeer ernstige vorm van heupdysplasie.

16 april 2018 zagen wij jou op Facebook langskomen lieve Migo. Op dat moment woonde je bij een stichting in Ridderkerk. je had al een aardige reis gemaakt. Toen jij een paar dagen oud was werden jij, je broertjes en zusjes en je moeder gedumpt. Gelukkig was daar stichting collie in nood in Oirsbeek die jullie opving. Inmiddels had je ook al een flinke huid schimmelinfectie opgelopen en werd je daarvoor behandeld. Alleen omdat het zo besmettelijk was werd er besloten jou over te plaatsten naar stichting moppies in ridderkerk, weg van jou broertjes, zusjes en moeder. Vanuit hier gingen zij opzoek naar jou forever home. En toen was daar die middag dat wij jou op Facebook zagen, compleet verliefd en standvastig dat jij van ons zou worden! En daar was toen die eerste ontmoeting op 19 april, het klikte meteen en wij wilde dat je niet meer weg ging. Alleen waren wij nog niet voorbereid op jou komt en spraken we af dat je 22 april definitief bij ons zou komen. Na een aantal weken zagen wij iets aan jou loopje en besloten we toch maar een afspraak te maken bij de dierenarts. Stom verslagen en enorm verdrietig hoorde wij vandaag dat jij een zeer ernstige vorm hebt van heupdysplasie en dat jij zo snel mogelijk geopereerd moet worden. Mochten wij dit niet doen, dan kan jij binnen een jaar niet meer lopen en dat scenario willen wij helemaal niet aan denken. De operatie die jij moet ondergaan kost 1850 euro per heup, een totaal bedrag van 3700 euro die voor ons totaal onverwachts komt en wij niet hebben. En daarom willen wij u vriendelijk vragen om een kleine bijdrage zodat Migo, die nu pas 6 maanden is na zijn eerste verjaardag weer vrolijk rond kan rennen. 

Elisa blaak
30-06-2018

Inmiddels is Migo afgelopen dinsdag geopereerd aan zijn rechter heup. De operatie is snel en voorspoedig verlopen. Het herstel verloopt ook voorspoedig. Migo wilde de dag na de operatie zijn poot al gebruiken. de volgende dag liep hij een al voorzichtig op. 2 weken na de operatie worden de hechtingen verwijderd en na 4 weken worden er foto’s gemaakt. Als dit allemaal in orde is word Migo over ongeveer 6 weken geholpen aan zijn andere heup. 


Elisa blaak
22-06-2018

Het is even stil geweest rondom Migo, dit omdat er veel meningsverschillen waren over welke behandeling de juiste zou zijn. Ondertussen 4 opinions verder komen we toch bij de bekkenkanteling terug en zal deze voor zijn eerste heup aanstaande dinsdag al plaatsvinden.

 


Wij zijn iedereen zo enorm dankbaar, jullie hebben dit mogelijk gemaakt! ☘️❤️


Elisa blaak
09-06-2018

Bijna 48 uur later staat de teller gewoon op 1535 euro. Wij zijn iedereen zo dankbaar voor het medeleven, de lieve berichtjes en natuurlijk de donaties. We hebben inmiddels bijna het bedrag rond voor in iedergeval een operatie. Wij hopen deze zo snel mogelijk te kunnen plannen.. word vervolgd 🙏🏻 


119 donaties
€ 2.375,00
Doel: € 3.700,00
64%

Deze actie is gesloten.