Behoud landschap en natuur | Geld inzamelen
 
 

Behoud landschap en natuur

Behoud van een uniek stuk landschap en waterrijk gebied

Ik ben op zoek naar sponsoren/natuurliefhebbers om een vervallen natuurgebied aan te pakken en daarmee een uniek stuk landschap te realiseren. Het betreft een natuurgebied van circa 7500 m2 en maakt een vervallen indruk. Het natuurgebied is onlangs aangekocht ter realisering van een landgoed van mijn voorouders. Het ontbreekt mij nu echter zelf aan de financiele middelen om dit gebied aan te pakken en vervolgens in stand te houden.

Het gebied is erg waterrijk en overal stromen beekjes slingerend door het gebied. Nu is het idee om de kuilen op te hogen en de beekjes iets breder te maken zodat het water meer kans krijgt. Daarnaast wil ik een kleine vijver realiseren waar het water wordt vastgehouden bij een hoogwaterstand. Het natuurgebied maakt zoals gezegd onderdeel uit van een landgoed.

Ik wil starten met de werkzaamheden begin mei, dus iedere bijdrage is van harte welkom om dit project mogelijk te maken en daarmee een mooi en uniek natuurgebied te creeren en onderhouden.

Het landgoed wordt tevens opengesteld dus iedereen kan na realisatie straks genieten van dit uniek stukje natuurgebied Twente!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 12,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.