behoud en voortzetting uniek kledingverhuurbedrijf

behoud en voortzetting uniek kledingverhuurbedrijf | Geld inzamelen
 
 
Ook na moeilijke tijden is er culturele kleding nodig voor evenementen, film, theater tv

Wegens bepaalde indexcijfers in een bijzonder branche, komt ons bedrijf niet in aanmerking voor overheidssteun de TVL regeling. Wel gaan wij wederom een aanvraag doen voor het laatste steunpakket. Vanuit onze zorg achtergrond vechten wij dus niet alleen tegen het welkbekende virus, maar ook tegen de onmacht van een omzetverlies van nagenoeg 100%. Onze verhuurder is tot op heden zeer coulant geweest, echter op dit moment wordt het voor hem ook uitzichtloos.

Onze vaste lasten lopen door en inmiddels is er een schuld  ontstaan en een achterstand bij de belasting. De reden van deze actie = geld inzamelen  voor onze verplichtingen, ondersteuning van een nieuwe formule en……….,

Voortzetting van een uniek kledingverhuurbedrijf wat  inmiddels 15 jaar bestaat en  welke zich gespecialiseerd heeft in oudhollandse, klederdracht(en), culturele kleding, in bijzondere en verrassend veel thema's. 50's, 60's, '70's, 80's & 90's. Een kwalitatief hoogstaande collectie van authentieke en originele kostuums uit verschillende decennia en tijdsbeelden. Een reis door de tijd. Dit geldt ook voor de aanwezige accessoires, rekwisieten en decor.

Onze klanten: particulieren (themafeesten), film, tv, toneel, theaterbedrijven. (Youtube) tv productiemaatschappijen, fotografen, stylisten, detailhandel, etaleurs, musea, grootwinkel bedrijven, instellingen, entertainment / culturele organisaties en ................. wij willen gewoon verder gaan voor nieuwe klanten. Zodat we kunnen blijven voortbestaan, onze waardevolle collectie kunnen  onderhouden, bewaren en wellicht uit breiden. Noem het, we hebben het, een passend alternatief en zo niet, dan maken we het. Hoe duurzaam exclusief  kan dat zijn?

Onze kracht: kwaliteit en diversiteit. Creatief, meedenkend en ideeënrijk. Onze service: altijd enthousiast, gericht op een passende oplossing, kleding op maat, schoon en fris.

Ons menszijn: betrokken, vriendelijk, oplossingsgericht, en service met een smile.

Voor een impressie van onze activiteiten zie:

https://www.facebook.com/goincognito01

https://www.goincognitokledingverhuur.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

60 donaties
€ 1.581,00
Doel: € 7.500,00
21%