Behandeling voor Marcel in het buitenland

Behandeling voor Marcel in het buitenland | Geld inzamelen
 
 
Help Marcel met zijn herstel

Terwijl ze in Nederland niets meer voor hem kunnen doen is er in het buitenland nog een behandeling mogelijk !!!! Hier is heel veel geld voor nodig en dat kan mijn vriendin met haar gezin door omstandigheden niet opbrengen ! Wie helpt me mee hun te helpen ????? Alle kleine beetjes helpen ...alvast heel erg bedankt ! 

Ik deel het verhaal van Marcel zelf hieronder⬇️

 

Op 10 augustus gingen we op vakantie om even bij te tanken en op te laden van de hectische periode die we gehad hadden. Maar binnen 24 uur na aankomst op de camping, werd ik afgevoerd per helikopter naar het ziekenhuis. Terwijl mijn vrouw in het dorp boodschappen aan het doen was, en ik met onze 2 zonen van 9 en 13 ging zwemmen in het zwembad, ging het mis.
Terwijl ik met de jongste van de glijbaan ging, kwam ik onderaan verkeerd uit, werd gelanceerd en knalde met mijn hoofd op de bodem van het zwembad. De oudste stond aan de kant en zag alles gebeuren.
Na ruim een uur aan de rand van het zwembad te hebben gelegen, en mede vakantiegangers eerste hulp verleenden, werd ik eindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis.
Terwijl ik net wegvloog, kwam mijn vrouw weer op de camping aan.
Nadat zij de kinderen had opgevangen en met mijn zwager en schoonzus, die ook op vakantie waren, naar het ziekenhuis waren gekomen, bleek dat ik van voor naar achteren op mijn hoofd ruim 30 cm aan hechtingen had, en een hersenkneuzing had opgelopen.
Erg moe, geheugen en concentratieproblemen, slaapproblemen, weinig energie, problemen met teveel prikkels van drukte en geluid.

Eenmaal thuis kwam ik in de medische molen van neuroloog, revalidatiearts, ergotherapeut en bedrijfsarts terecht.
Ondertussen kwam alle zorg op mijn vrouw terecht. Na het ongeluk alles regelen, zorg voor mij, onze kinderen, hulp regelen voor onze oudste die het moeilijk had met het ongeluk, huishouden, onze honden, mee naar ziekenhuis, en daarnaast 50-60 uur aan het werk in de winkel ,administratie, inkoop, schoonmaak etc.
Dit was teveel. Dit samen met de zorgen over mijn gezondheid, of ik nog weer volledig zou genezen of hersenletsel zou blijven houden, en de zorgen of ik mijn werk nog wel kon doen, heeft ons het moeilijke besluit doen nemen om de winkel te sluiten.
Qua verstand het beste besluit, maar qua gevoel voelde het niet goed.

Het afgelopen half jaar zijn mijn klachten iets verbeterd, maar ik ben nog lang niet de oude.
Sinds kort werk ik 2x per week2 uurtjes. Dit hou ik vol. Maar de rest van de dag is mijn energie laag of op. Ik rust veel.
In Nederland kunnen de artsen mij niet verder helpen. Hier wordt gezegd afwachten, kom over 2 maand maar weer terug, kijken hoe het dan gaat. De dingen die hier worden gedaan zijn om de klachten te verminderen en gericht op acceptatie, maar de oorzaak wordt hier niet aangepakt ivm met te weinig kennis.

Pas geleden kwamen we via een item op tv over cognitive FX ( www.cognitivefxusa.com) in Utah, Amerika terecht. Daar behandelen ze wel de oorzaak, en met zeer goede resultaten.
Een baanbrekende, vernieuwende en unieke behandeling die nergens anders ter wereld op deze manier wordt uitgevoerd. Door middel van een functionele cognitieve MRI scan van je hersenen, kijken ze welke gebieden er minder goed meedoen en welke gebieden er juist overactief zijn. Daar wordt vervolgens heel gericht, uitgebalanceerd en intensief de behandeling op afgestemd. En vijf dagen later loop je als een ander mens weer naar buiten. VIJF DAGEN! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar de resultaten liegen er niet om! Al ruim 1000 mensen zijn van hun langdurige klachten ten gevolge van een hersenschudding afgeholpen! En bij 99% is het resultaat blijvend!
Op 26 februari hebben we een intake via skype gehad, waarin we veel info hebben ontvangen, en ik kom in aanmerking voor de behandeling. Ze kunnen me daar helpen, en heb ik de mogelijkheid om mijn leven terug te krijgen. Ik kan eind mei beginnen met de behandeling, maar het grootste probleem en uitdaging zijn de kosten.
Zo’n 14.000 euro voor de behandeling, reis en verblijf, en dit hebben we, mede door wat er allemaal in het afgelopen half jaar is gebeurd, niet.

Daarom vraag ik jullie hulp. Alle beetjes helpen.
Deze kans moet ik proberen om mijn leven, ons gezin, mijn energie en werk weer terug te krijgen.

Zouden jullie dit zoveel mogelijk willen delen en eventueel doneren? Alle hulp is welkom.
Ik hoop dat het mij lukt om deze behandeling te volgen, en ik weer mezelf kan worden.

 Groeten Marcel
 

Jolanda prins
01-05-2019

Wat  super goed nieuws , over 2 weken gaat Marcel de behandeling aan ! Heel erg bedankt voor jullie steun .


23 donaties
€ 275,00
Doel: € 14.000,00
1%

Deze actie is gesloten.