Behandeling voor Frank

Behandeling voor Frank | Geld inzamelen
 
 

Het bedrag is gehaald!
Duizend maal dank aan iedereen die heeft gedoneerd of meegeholpen.

Op naar Duitsland!

----------------------------------

Wat vinden we het lastig om dit bericht te plaatsen maar Frank heeft jullie hulp nodig.

Frank, trotse jonge vader van twee prachtige dochters en getrouwd met zijn jeugdliefde Chandni. 

Vier jaar geleden is er GIST bij Frank geconstateerd (een zeldzame vorm van kanker). De afgelopen jaren heeft hij meerdere operaties ondergaan en meerdere medicaties geprobeerd. De kanker blijkt keer op keer de behandelingen te slim af te zijn. 

Als we nu niet ingrijpen dan begint de kanker de wedstrijd te winnen en je zult begrijpen dat mag en kan niet. 

In Duitsland zijn ze qua behandelingen al een stuk verder dan in Nederland. We hebben een behandeling  gevonden die er voor kan zorgen dat zijn kanker afneemt. En het goede nieuws is hij kan volgende maand daar al terecht. Het probleem is alleen de behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

We hebben als vrienden daarom deze actie gestart. Voor de behandeling is een bedrag van totaal € 48.000 aan donaties nodig. Help jij mee? Elk bedrag helpt. Hoe klein ook. Wij zijn jullie dankbaar. 

Denk niet alleen aan doneren, maar delen met jouw netwerk helpt ons ook! 

 

 

 

Vrienden van Frank
20-01-2023

Hoi Iedereen,

Allereerst duizendmaal dank. Onvoorstelbaar hoe snel deze actie is gegaan. Frank en Chandni zijn omver geblazen van alle liefde en steun van iedereen!

Zoals jullie zien is het streefbedrag al gehaald. We laten de actie nog wel online staan omdat er nog inzamelingsacties lopen.  Al het reeds ingezamelde en nog in te zamelen komt ten goede van Frank zijn behandelingen en zijn gezondheid.

 


2035 donaties
€ 56.485,00
Doel: € 48.000,00
117%

Deze actie is gesloten.