Behandeling Saartje

Behandeling Saartje | Geld inzamelen
 
 
Behandeling tegen jeuk Saartje

LIEVE MENSEN: SVP TOT MEDIO EIND  FEBRUARI 2019 NIET DONEREN. WE HEBBEN 2 POTTEN EFASKIN 10 BESTELD EN WACHTEN EERST HET RESULTAAT AF. INDIEN HET AANSLAAT DOE IK GRAAG OPNIEUW EEN BEROEP OP U. KOSTEN PER JAAR ZIJN DAN CIRCA € 370,00. LATEN WE HOPEN DAT DIT MIDDEL WERKT 

FIJNE FEESTDAGEN TOEGEWENST !

Ik start deze actie voor het baasje van Saartje. Saartje is 2 jaar en lijdt aan een ernstige vorm van jeuk. De allergie uit zich in het continue bijten en likken aan de pootjes. Het beestje wordt er gek van.... Het baasje van Saartje heeft door ernstige omstandigheden geen geld voor dit medicijn. Wel kan zij Saartje goed verzorgen qua voeding en basis dierenartsenkosten maar dit groeit haar boven de pet.  Behandeling met Prednison heeft als nare bijwerking dat Saartje direct haar plas laat lopen en andere middelen hebben dermate ernstige bijwerkingen dat we er niet eens aan durven te beginnen. We hebben alles al geprobeerd, ander voer, energetische behandeling maar het heeft niet mogen baten. We willen nu inzetten op een homeopatisch middel, als het aanslaat zal Saartje de rest van haar leven dit moeten blijven gebruiken. 

Saartje is van levensbelang voor E., een jonge vrouw met nogal wat schrijnende problemen. Dankzij Saartje komt E. nog een aantal keren per dag buiten; zij gaat dan flink wandelen en speelt uitgebreid met Saartje. 

Ik hoop van harte dat wij met zoveel mogelijk mensen dit voor elkaar kunnen boksen. De haast zit 'm in eventuele weersveranderingen. Alle 4 de pootjes van Saartje zijn behoorlijk aangetast. Ik moet er niet aan denken wat bijv. sneeuw en pekel voor het dier kunnen gaan betekenen; als er open wonden gaan ontstaan liggen infecties op de loer. Schoentjes bieden ook geen soelaas want Saartje heeft ze in een mum van tijd vakkundig ' verwijderd' ...en vernield ... 

Wilt u Saartje en haar betrokken baasje helpen ? Die 2 moeten bij elkaar blijven èn Saartje moet verlost worden van die gekmakende jeuk ! 

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw bijdrage !

Warme groet,

Marijke

Marijke Wierenga
22-12-2018

Anonieme donateurs :  héél hartelijk dank ! 11


Marijke Wierenga
13-12-2018

Delen op Facebook wordt zeer gewaardeerd ! Zelf heb ik het niet vandaar.....7


Marijke Wierenga
13-12-2018
  • Dankjewel anonieme gulle gever van 13 december! 11

7 donaties
€ 95,00

Deze actie is gesloten.