Behandeling PTSS

Behandeling PTSS | Geld inzamelen
 
 
Kosten dekken voor traumahandeling in Nederland

Hallo, 

Ik heb problemen ermee om hier een actie te starten, het gaat om het volgende.

 

In april 2015 heb ik geprobeerd in Duitsland om een jongetje van 3 jaar te redden die met hoogwater in het water was gevallen. Ben  het water in gesprongen en heb het jongetje vast kunnen pakken,  dat was echter ook alles   Moritz zo was zijn naam was al verdronken en we konden allebij niet uit het water komen dit door de stroming en alle rotzooi, denk dan aan bomen en dergelijke die langs kwamen. Na 10 minuten heb ik eindelijk hulp gekregen en kon eruit. Moritz werd gereanimeerd maar alle hulp was te laat 😔

Hierna begon bij mij een PTSS en Depressie zich te ontwikkelen. Ben toen in 2017 in de psychiatrie opgenomen geweest voor 3 maanden, daarna een Reha van 3 Maanden en heb daar Emdr therapie ondergaan ivm flashbacks en nachtmerries sinds die behandelingen heb ik ook nog angst en paniekaanvallen erbij gekregen.  Hierdoor kan ik bv geen auto meer rijden, durf niet meer in het stadion voetbal te gaan kijken, zelfs boodschappen doen gaat alleen uberhaupt niet en met begeleiding lukt dat misschien maar 1 keer in de week.  Dit terwijl ik het iedere dag opnieuw probeer. 

In 2018 weer een reha gedaan van 3 maanden zonder resultaat.

Nu heb ik mijn hoop gevestigd op een trauma behandeling in Nederland om gewoon weer een beetje normaal te kunnen functioneren zonder mijn 14 pillen die ik per dag innemen moet 😔. En geen problemen heb wanneer mijn kleinkinderen voorbij komen.Het enigste grote probleem wat hier bij is, is dat mijn Duitse verzekering dat niet vergoed.

Vandaar deze aktie. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00