Behandeling Hersentumor

Behandeling Hersentumor | Geld inzamelen
 
 
Help mee door dit gezin de kosten draagbaar te maken voor de zware tijd die hun tegemoed g

 Lieve mensen,

Vorig jaar kon niet mooier beginnen voor mijn neef en (schoon)nicht, na moeilijk kindjes te kunnen krijgen is het dus eindekijk gelukt om een gezond en mooi mannetje op de wereld te mogen zetten! Maar de blauwe wolk was al snel voorbij toen de kersverse ouders te horen kregen dat de moeder in dit verhaal een hersentumor bleek te hebben..

Als ze enige kans op overleving wilt hebben moet ze zsm geopereerd worden, en dit zal in februari plaats vinden in Groningen in het UMCG voor zo'n 7 weken aangezien ze  behandeld moet worden voor chemo en bestralings therapie. Nou is het probleem dat het mooie gezinnetje op Vlieland woont en er geen oplossing gevonden kan worden om haar vriend en zoon in deze zware tijd om haar heen te hebben. Woonruimte in Groningen op kort termijn is onmogelijk te vinden en laat staan betaalbaar.. 

Helaas hebben we zelf ook al van alles geprobeerd met de verzekering maar die vergoed de helft van de kosten, en her RonaldMacDonals fonds hebben wij ook benaderd maar dit is alleen voor zieke kindjes bedoeld en niet voor volwassenen. Daarom ga ik het op deze manier gewoon proberen!!

Ik vind dat niemand in zo'n zware tijd alleen mag of kan zijn, en daarom kan elke bijdrage helpen doormiddel van een donatie om de kosten voor het reizen en overnachting een beetje draagbaar te maken. Dit bericht delen wordt al ontzettend gewaardeerd.

 

Heel veel liefs, Zoë DanseEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 160,00
Doel: € 2.000,00
8%

Deze actie is gesloten.