Behandeling bacteriofagen

Behandeling bacteriofagen | Geld inzamelen
 
 
Behandeling bacteriofagen

Hallo allemaal.

Graag wil ik een inzamelingsactie starten voor mijn zus. Ze is een lieve meid van 28 jaar en heeft een relatie van al bijna 15 jaar met 2 prachtige dochters, de oudste is 10 jaar en de jongste is 8 maanden.
Mijn zus draagt alle zorg over de meisjes want haar man werkt soms wel meer dan 40 uur per week. Al lijkt dit een normale gang van zaken, wat ze ook zelf graag zou willen, ze kampt veel met heftige blaasontstekingen, sinds dat ze 12 jaar oud was. Toen ze zo jong was, kwam het niet zo regelmatig maar na alle antibioticakuren lijkt het steeds sneller terug te komen.
Tijdens haar zwangerschappen had ze gek genoeg geen last van blaasontstekingen, toen ze bevallen was kwamen de blaasontstekingen weer terug. Ze zegt "De pijn is niet uit te houden, ik sluit mezelf soms op, op de wc of de badkamer zodat mijn kinderen en man niet zien hoe dwars het mij zit en dat ik huil van de pijn." Wanneer ze deze pijnen heeft kan zij niks verdragen, van haar man niet, van haar kindjes niet, laat staan als er bezoek is.
Ze is een paar keer bij de uroloog geweest maar helaas is er niks te vinden in haar blaas. Ze krijgt steeds antibiotica, meestal is dat de kuur "Furabid" maar die wilt niet altijd meer aanslaan dus krijgt ze weer een andere kuur, ze wilt van de kuren af want de kuren maken ook de goede bacteriën kapot in haar lichaam.

Ze heeft contact gehad met een vrouw die haar kan helpen van haar blaasontstekingen af te komen, deze vrouw kan haar helpen op afstand met "Bacteriofagen". Dit is alleen te krijgen bij een arts in Georgië, je leest het goed, Georgië, een heel eind uit onze buurt. Hier zijn natuurlijk enorme kosten aan verbonden, die zij zelf niet kan ophoesten, hoe graag ze dat ook zou willen. Mijn zus vraagt nooit om hulp, maar dit is iets waar ze echt mee geholpen kan worden, niet alleen mijn zus maar ook haar gezin, hier komen natuurlijk prikkels door in het gezin.

De prijzen van de kuren verschillen enorm,
Dat kan een bedrag van €2500 zijn maar het kan ook zijn dat de kuur gemaakt moet worden naar haar bacteriën in haar lichaam, dat kan betekenen dat zij een monster moet toe sturen naar Georgië en dat kan wel oplopen tot zeker €3500.

https://www.fagengeorgie.nl/
Dit is een link waar je meer informatie kunt vinden over de bacteriofagen, ze hebben ook een Facebookpagina, de link staat hier onder,
https://www.facebook.com/Bacteriofagen-informatie-en-advies-2336383559737335/

Mijn zus zal jullie hier eeuwig dankbaar voor zijn als jullie haar hiermee kunnen helpen, niet alleen mijn zus maar ook haar gezin.

Zouden jullie haar willen helpen met een kleine donatie?
Alle beetjes helpen!

Liefs,

Kim (haar zusje.)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.